Telefondan Para Kazanmak- Uygulamalar Ve Oyunlar
Telefondan para kazanmak, birçok kişi için hayal gelebilir. Fakat hayal değil, tamamen gerçek!

Oluşturma Tarihi: 2023-01-23 13:05:51

Güncelleme Tarihi: 2023-01-23 13:05:51

Günümüzde gerek mobil uygulamalar, gerekse de oyun oynayarak para kazanmak mümkün. Peki, telefondan nasıl para kazanılır? Bunun için birçok alternatif bulunuyor.

Şimdi telefondan para kazandıran uygulamalar listesine detaylı bir şekilde bakalım. Bağlantıyı takip ederek tüm uygulamalara erişim sağlayabilirsiniz.

Telefondan Para Kazandıran Uygulamalar

Telefondan para kazanmak denildiğinde ilk olarak uygulamalara yönelebileceğinizden bahsetmiştim. Bu uygulamaların kullanımı gayet basit ve çeşitli görevler yaparak para kazanıyorsunuz.

Örneğin anket doldurmak, reklam izlemek, video izlemek, görev yapmak vb. işlemleri yaparak para kazanabilirsiniz. Para kazandıran uygulamalara yakından bakalım;

1- Google Ödüllü Anketler

En iyi para kazandıran uygulamalar arasında ilk sırada tabii ki Google Ödüllü Anketler var. Uygulama, tamamen Google güvencesiyle hizmet veriyor. Görev yap para kazan sisteminin işletildiği uygulamada telefondan para kazanmak için birçok seçenek mevcut.

2- Anket Cepte

Anket doldurarak para kazanmak istiyorsanız Anket Cepte uygulamasını kullanabilirsiniz. Çeşitli amaçlarla size anket görevi veriliyor ve siz bu anketleri doldurdukça para kazanıyorsunuz. Mobil para kazanma için en iyi seçeneklerden birisidir.

3- Money App Cash

Yabancı uygulamalar arasında ön planda Money App Cash yer alıyor. Anket doldurma vb. görevlerin tamamı mevcut. Bu görevleri yaptıkça dolar kazanmak mümkün! Kazancınız ilk etapta düşük olsa da döviz kuruyla hesaplandığında iyi kazançlar elde edebilirsiniz.

Şimdi sırada para kazandıran oyunlar mobil uygulamaları var. Bunun için ayrı bir başlık oluşturma gereksinimi duyduk. Oyun oynayarak para kazanmak için bu oyunlara yönelebilirsiniz. Verdiğim bağlantı üzerinden tüm oyunları inceleyebilirsiniz!

Para Kazandıran Oyunlar Mobil

Para kazandıran oyunlar mobil seçenekleri; her zaman için tercih ediliyor. İlk başta verdiğim uygulamalara göre daha yüksek bir kazanç elde edebilirsiniz. Oyun oynayarak para kazanmak için aşağıdaki işlemler yapılabilir;

1- Counter Strike GO

Dünyada popüler olmuş, aynı zamanda para kazanmak için oynayabileceğiniz oyunların başında Counter Strike GO geliyor. Bir diğer adıyla CS GO…

Oyunda ağırlıklı olarak oyun içi eşya satışından para kazanılıyor. Ancak hesap satışıyla da para kazanabilmek mümkün. CS GO'da öyle değerli eşyalar var ki yurt dışında binlerce dolara satılıyor. Daha fazla oynayarak daha çok kazanabilirsiniz.

2- PUBG

Benzer şekilde dünyaca popüler başka bir oyun daha var. PUBG… PUBG'den para kazanmak için aynı şekilde eşya satışı yapılabiliyor. Aynı zamanda oyun parası satışı da yapılabilmektedir.

Oyunun ticaret hacmi oldukça gelişmiştir. Ve hemen herkes tarafından oynandığı için satacağınız oyun eşyalarının alıcısı da mutlaka olacaktır!

3- League of Legends

Oyun, kısaca LOL olarak bilinmektedir. League of Legends'i oynamak tamamen ücretsizdir. Oyunun amacı belirlenen alana girerek kaleleri yıkmaktır. Bu amaçlar gerçekleştirildiğinde oyunu kazanmış oluyorsunuz.

Oyunda birçok turnuva yapılıyor ve siz de katılabilirsiniz. LOL para kazanma için karakterinize sürekli olarak geliştirmeye ihtiyaç duyacaksınız.

Uygulamalardan ya da oyunlardan para kazanmak için şimdi başvurun. Bağlantı içerisinde para kazanmaya dair birçok alternatif bilgi yer almaktadır.