Yaşar Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı
Yaşar Üniversitesi; uluslararası ilişkiler bölümü, işletme bölümü, mimarlık bölümü, dış ticaret bölümü ve mülkiyet koruma ve güvenlik bölümü için öğretim üyesi ve profesör doktor alımı yapacağını duyurdu. Peki başvuru şartları neler, hangi tarihte başvuru alınıyor? İşte merak edilen öğretim üyesi alım ilanı..

Oluşturma Tarihi: 2023-01-10 18:01:26

Güncelleme Tarihi: 2023-01-10 18:01:26

Yaşar Üniversitesi rektörlüğü öğretim üyesi alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilanda farklı bölüm ve kadrolardan toplamda 6 öğretim üyesi alımı yapacağını belirtti.

Yaşar Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı

Yaşar Üniversitesi bünyesinde ilgili birimlere "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği"ne göre ilgili alanlarda uzmanlaşmış öğretim üyeleri alınacağı duyuruldu. İlana göre

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi- Uluslararası İlişkiler Bölümü İşletme Fakültesi - İşletme Bölümü Mimarlık Fakültesi - Mimarlık Bölümü Meslek Yüksekokulu - Dış Ticaret Bölümü Meslek Yüksekokulu - Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü

için toplamda 6 öğretim üyesi alımı yapılacak.

Yaşar Üniversitesi başvuru şartları ve tarihi

Yaşar Üniversitesi rektörlüğü tarafından yayımlanan öğretim üyesi alım ilanı başvuru şartları ve tarihi konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Detaylar için Yaşar Üniversitesi resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bildiriyi kontrol edebilirsiniz.