2023 Bahçeşehir Koleji okula kabul bursluluk sınavı ne zaman saat kaçta başlayacak? (Orta okul-Lise)

2023 Bahçeşehir Koleji okula kabul bursluluk sınavı ne zaman saat kaçta başlayacak? Orta okul-Lise sınıfları için Bahçeşehir Koleji her sene olduğu gibi 2023 yılında da okula kabul ve bursluluk sınavları yapıyor. Sınavlara katılmak isteyenler öncelikle ön kayıt başvuru formu doldurabilir. Modern ve kaliteli eğitim ile dikkatleri çeken Bahçeşehir Koleji ortaokul bursluluk sınavının 14 Ocak'ta lise bursluluk ve okula kabul sınavları ise 11 Şubat'ta yapılacak.

2023-01-09 09:34:25

Binlerce veli çocukları için en iyi eğitimin peşinde. Pek çok özel okul ve kolej de bursluluk sınavlarına başladı. 2023 yılında Bahçeşehir Koleji de bursluluk ve sınava kabul sınavı gerçekleştirecek. Bu sınava katılmak isteyenler öncelikle https://bahcesehir.stoys.co/onkayit sitesinden ön kayıt başvurusu yapmak zorunda. Ortaokul ve lise sınıfları için ayrı zamanlarda sınavların yapılacağı açıklandı.

2023 Bahçeşehir Koleji okula kabul bursluluk sınavı ne zaman saat kaçta başlayacak?

Bahçeşehir Kkoleji 2023 okula kabul sınav takvimini açıkladı. Buna göre ortaokul sınıları (4., 5., 6. ve 7. sınıf) öğrencileri sınava 14 Ocak 2023 tarihinde girecek. Liseler için ise sınavlar 11 Şubat'ta yapılacak.

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavına kimler katılabilir?

Modern ve kaliteli eğitim ile ülkemizin önde gelen eğitim kurumlarından olan Bahçeşehir Koleji için 2023 yılında kabul sınavı yapılacak. Sınava ortaokulda 4. 5. 6. ve 7. sınıf öğrencileri katılabilir. Liseye kabul sınavı LKS ise 8. 9. 10. ve 11. sınıf öğrencileri içinyapılacaktır.

Bahçeşehir Koleji iletişim

Adres: Abbasağa Mah. Ihlamur Yıldız Cad. No:10 B Blok Kat:9 34353 Beşiktaş/İstanbul
Telefon: 444 51 22
Faks: +90(0212) 465 87 15

Dünya eğitim sektörüne örnek

Dünyada üretimden ekonomiye, politikadan iletişime tüm alanlarda yeni paradigmaların yerleşmeye başladığı günümüzde eğitim de dönüşüyor, değişiyor. Tüm üretim, tüketim, iş yapma şekilleri, hatta günlük hayat rutinlerinin değiştiği dünyamızda geleceğin bireylerini geçmiş yüzyılın eğitim anlayışıyla yetiştirmek mümkün değil, doğru değil.

İşte bu nedenle dünya okulu vizyonumuzun bir parçası olarak eğitimin şifrelerini değiştiriyor, geleceğin eğitimini bugün Bahçeşehir Okulları öğrencilerine sunuyoruz. Bahçeşehir Okulları dünyanın önde gelen ülkelerinde uygulanmaya başlayan eğitim anlayışının Türkiye'de öncülüğünü yaparken dünya eğitim sektörüne de örnek olan eğitim modelleri uyguluyor.

Fikir liderleri ortak çalışıyor, 21. Yüzyılın eğitimi şekilleniyor

Dünyanın önde gelen kurum, kuruluş ve fikir öncülerinin “21. Yüzyıl bireyleri yetiştirmek için nasıl bir eğitim olmalı?” sorusuna cevap bulabilmek için oluşturduğu P21 (Partnershipfor 21 Century Skills / 21. Yüzyıl Becerileri Ortaklığı) öğrencilerin akademik ve üretken bireyler olmak üzere yetiştirilmesi gerektiğine inanan iş çevrelerini, eğitim liderlerini ve karar mekanizmalarını bir araya getiren uluslararası bir organizasyondur.

Öğrencilerini 21. Yüzyıla hazırlamayı amaçlayan Bahçeşehir Okulları, P21'in Türkiye'deki ilk ve tek üyesidir. 21. Yüzyıl becerilerinin neler olduğunu belirleyen ve eğitim sistemlerinin bu becerileri kazandırmak üzere nasıl düzenlenebileceğine ilişkin modeller öneren P21 e Apple, Hewlett Packard, Lego, Cisco, Intel, Crayola, The Walt Disney Company gibi uluslararası firmalar da stratejik destek vermektedir.

2024 KPSS önlisans polis alımları ne zaman başlayacak?

Faizsiz evlilik kredisi projesine 4 yeni il eklendi! Şartlar kolaylaştırıldı

2024 Bekçi alımı ne zaman yapılacak? Başvuru şartları açıklandı

İmam hatip müdüründen şok edici şiddet: Kadın müdürün kapısını kırdı!

Hafta sonu Türkiye genelinde yağışlı geçecek!

İstanbul trafiği yine durma noktasında: İBB verileri şok etti