Dolar

34,1169

Euro

38,1156

Altın

2.873,50

Bist

9.900,25

2023 Birey Okulları bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? (Ortaokul-Lise 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf)

Türkiye'nin önde gelen eğitim kurumlarından olan Birey Okulları her sene olduğu gibi 2023 yılında da bursluluk sınavı düzenledi. Sınavlardan başarılı olan öğrencilere eğitim ücreti üzerinden burs desteği sağlayan Birey Okulları'nda sınavlar 7-8 Ocak tarihlerinde yapıldı ve sonuçların açıklanması beklenmeye başlandı. Peki 2023 Birey Okulları bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Birey Okulları bursluluk sınavını kazananlar ne zaman ilan edilecek?

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-01-18 12:39:40

2023 Birey Okulları bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? (Ortaokul-Lise 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf)

Son zamanlarda artan hayat pahalılığı ve yüksek enflasyon özel okul ücretlerinin de artmasına neden oldu. Çocuklarının iyi bir okulda eğitim almasını isteyenler özel okulların bursluluk sınavlarına büyük ilgi gösteriyor. 2023 yılında Birey Okulları da bursluluk sınavı düzenledi. Yıllık eğitim ücreti üzerinden belli oranlarda burs kazanmak isteyenlerin girdiği sınava öğrencilerin ilgisi oldukça fazlaydı.

2023 Birey Okulları bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Birey Okulları bursluluk sınavları 7 ve 8 Ocak 2023 tarihlerinde düzenlendi. Sınava yüzlerce aday farklı kampüslerde katıldı. Birey Okulları bursluluk sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair internette henüz bilgi yer almıyor. Sınava girilen okulun yetkilileri ile iletişime geçerek bursluluk sınavı sonuçları hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

2023 Birey Okulları bursluluk sınavı ne zaman?

Sınav 7 ve 8 Ocak tarihleri arasında ülkenin çeşitli illerinde bulunan Birey Okulları kampüslerinde yapıldı.

Birey Okulları bursluluk sınavına kimler katılabilir

Birey Okulları bursluluk sınavına 4. sınıf, 5. sınıf, 6. sınıf, 7. sınıf, 8. sınıf, 9. sınıf, 10. sınıf ve 11. sınıfta okuyan öğrenciler katılabilir.

Birey okulları burs oranı ne kadar?

Bursluluk sınavında başarılı olan öğrenciler %100'e varan burs imkanından faydalanabilecek.

Birey Okulları hakkında

Birey Eğitim Kurumları; yayıncılık ve eğitim alanındaki tecrübeleriyle bilinen, eğitimin bir ülke için en önemli güç olduğuna inanan, özverili ve nitelikli eğitimciler tarafından kurulmuştur.

Eğitim, sorumluluk ve özveri isteyen bir hizmet alanıdır. Sorumluluk ve özveri tecrübeyle birleştiğinde ardından başarının gelmesi kaçınılmazdır. Türkiye'nin dört bir yanına dağılmış şubeleriyle Birey Eğitim Kurumları, kısa bir sürede eğitim alanında adından söz ettiren ve aranan eğitim kurumlarından biri olmuştur.

Birey Eğitim Kurumları; eğitim anlayışını çağdaş yorumlarla besleyen, evrensel bilgiyi yerel değerlerle harmanlayan, profesyonel iş disiplininden hiç taviz vermeden, sanatçı titizliliği ve duyarlılığıyla öne çıkan Atatürkçü çizgide bir kurumdur.

SON VİDEO HABER

Selçuk Bayraktar'dan Lübnan açıklaması

Haber Ara