Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

2023 şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına zam geldi mi?

Sık sık şehirlerarası seyahat eden vatandaşlar 2023 yılıyla birlikte otobüs bilet fiyatlarına gelecek zammı merak ediyordu. Artan maliyetler, bakım masrafları ve yakıt masraflarının artması üzerine otobüs bilet fiyatları uçak biletleriyle yarışıyordu. Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Özcan'dan gelen açıklama vatandaşları sevindirdi. Peki 2023 şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına zam geldi mi? Otobüs biletlerine ne kadar zam geldi?

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-01-13 14:07:44

2023 şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına zam geldi mi?

Şehirlerarası yolculuklar son zamanlarda oldukça pahalı hale gelmişti. Artan bilet fiyatları nedeniyle vatandaşlar memleketlerine giderken iki kez düşünüyordu. Yakıt fiyatlarının fırlaması, bakım masraflarının ve çalışan giderlerinin artması nedeniyle otobüs firmaları zam yapmanın kaçınılmaz olduğunu belirtiyordu. 2023 yılına girdiğimiz şu günlerde şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına zam geldi mi? sorusu pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

2023 şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına zam geldi mi?

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Genel Başkanı Birol Özcan yaptığı açıklama ile sık sık seyahet edenleri sevindirdi. Özcan açıklamasında "2023 yılı için yeni bir tarife beklentimiz yok, bilet fiyatları aynı kalacak" dedi.

Otobüsler 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün kullanabilir mi?

Özcan, İstanbul'da belli saatlerde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden otobüs firmalarının geçişine izin verilmesini talep ettiklerini dile getirerek, "Sayın Cumhurbaşkanımızdan böyle bir beklentimiz var. Belli saatlerde köprülerden geçişe izin verirseler çok mutlu oluruz. Özellikle yakın şehirlere yaptığımız seferler için bu çok iyi olacak" şeklinde konuştu.

SON VİDEO HABER

'Fenerbahçeliliğimin zekatını versem yedi sülalenizi...'

Haber Ara