2024 Bekçi alımı ne zaman yapılacak? Başvuru şartları açıklandı

Polis Akademisi ve Emniyet Genel Müdürlüğü, 2024 yılı için yeni bekçi alımını planlıyor. Başvuru şartları ve sınav tarihleri henüz açıklanmasa da ilan sürecinin Eylül-Ekim aylarında olması bekleniyor. Detaylar yakında duyurulacak.

2024-09-20 20:06:01

Polis Akademisi ve Emniyet Genel Müdürlüğü, 2024 yılı için yeni Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapmaya hazırlanıyor. Henüz resmi duyuru yapılmasa da geçen yılki tarihler dikkate alındığında Eylül-Ekim 2024 döneminde bir ilan bekleniyor. Bekçi alımı başvuru şartları ise birçok önemli kriteri içeriyor.

BEKÇİ ALIMI TARİHLERİ VE DETAYLAR

2023 yılında Polis Akademisi tarafından yapılan bekçi alımında yazılı sınav 30 Eylül'de gerçekleştirilmiş, sonuçlar ise 23 Ekim'de açıklanmıştı. Bu tarihler göz önüne alındığında 2024 yılı bekçi alımı için duyurunun da Eylül-Ekim aylarında yapılması bekleniyor. Başvuru ve sınav tarihleri yakında duyurulacak.

BEKÇİLİK BAŞVURU ŞARTLARI

BAŞVURU ŞARTLARINA UYGUNLUK KRİTERLERİ

Bekçi alımı başvurusunda yukarıdaki maddelere dikkat etmek gerekiyor. Ayrıca adayların sağlık durumları, hukuki geçmişleri ve siyasi duruşları da başvuru sürecinde önemli yer tutuyor. Bekçi adaylarının güvenlik soruşturması ile birlikte birçok kritere uygun olması gerekmekte.

2024 KPSS önlisans polis alımları ne zaman başlayacak?

Faizsiz evlilik kredisi projesine 4 yeni il eklendi! Şartlar kolaylaştırıldı

2024 Bekçi alımı ne zaman yapılacak? Başvuru şartları açıklandı

İmam hatip müdüründen şok edici şiddet: Kadın müdürün kapısını kırdı!

Hafta sonu Türkiye genelinde yağışlı geçecek!

İstanbul trafiği yine durma noktasında: İBB verileri şok etti