2024'te THY'den yeni personel imkanları!
Türk Hava Yolları, dispeçer alımı için başvuruları 14 Ekim 2024'e kadar kabul edecek. Başvuru şartları arasında SHY-UHU lisansı ve iyi düzeyde İngilizce bilgisi yer alıyor. Detaylar haberimizde!

Oluşturma Tarihi: 2024-10-07 11:52:14

Güncelleme Tarihi: 2024-10-07 13:18:05

Türk Hava Yolları, tecrübeli ve tecrübesiz dispeçer alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 14 Ekim 2024 tarihine kadar sürecek. Peki, THY dispeçer alımının şartları neler? İşte detaylar!

Türk Hava Yolları, kariyerine THY'de devam etmek isteyen dispeçer lisansına sahip adaylar için iş imkânı sunacağını açıkladı. Yapılan duyuruda, "Kariyerine Türk Hava Yolları'nda devam etmek isteyen, dispeçer lisansına sahip tecrübeli ve tecrübesiz adaylara iş imkânı sunuyoruz," ifadeleri yer aldı.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

THY dispeçer alımı için başvurular, 14 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 23:55'e kadar yapılabilecek. Adaylar, İstanbul Havalimanı'nda görev alacaklar.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

DİSPEÇER NEDİR VE NE YAPAR?

Dispeçer, uzun uçuşların güvenliğini sağlamak amacıyla planlamalar yapar ve müşterilerin güvenlice uçaktan inmesini sağlar. Dispeçer, uçuş planları ile brifing paketlerini oluşturur ve sefer kaptanlarına iletir. Ayrıca, uçuşla ilgili gerekli belgelerin güncellenmesi ve bilgi akışının sağlanması gibi görevleri yerine getirir.