Dolar

34,2021

Euro

37,4984

Altın

2.886,91

Bist

8.964,10

24 Kasım Öğretmenler Gününde Ankara'da otobüsler ücretsiz mi? Ankara'da EGO toplu taşıma bedava mı?

Kutsal meslekle arasında gösterilen öğretmenlik mesleğini yapanlar 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde çok sevdikleri öğrencileri tarafından onure ediliyor. Öğrenciler 24 Kasım'da öğretmenlere çeşitli hediyeler ve çiçekler alarak onları mutlu eder. Yerel yönetimler de öğretmenler gününde çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bazı illerde 24 Kasım'da toplu taşımaların ücretsiz olacağının açıklanması üzerine Ankara'da yaşayanlar da EGO otobüslerin bedava olup olmadığını merak ediyor.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-11-23 13:15:57

24 Kasım Öğretmenler Gününde Ankara'da otobüsler ücretsiz mi? Ankara'da EGO toplu taşıma bedava mı?

24 Kasım Öğretmenler Gününde Ankara'da otobüsler ücretsiz mi?

24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle İstanbul'da toplu taşımaların öğretmenler için ücretsiz olacağı açıklandı. Bu açıklamanın ardından Ankara'da yaşayan öğretmenler de Ankara'da otobüs, metro ücretsiz mi sorusuna yanıt arıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden henüz bu konuda bir açıklama ve duyuru gelmedi. Ankara'da 24 Kasım öğretmenler gününnde EGO seferlerinin normal ücret tarifesinden hizmet vereceği tahmin ediliyor.

Ankara'da EGO toplu taşıma bedava mı?

Ankara'da 24 Kasım öğretmenler gününde toplu taşımalar ücretsiz olmayacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden gelecek olan açıklamaları haberimize ekleyeceğiz.

İstanbul'da 24 Kasım'da otobüsler bedava mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT seferlerinin öğretmenlere ücretsiz olacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde İstanbulkart Mobil'de Dijital Öğretmen Kart tanımlı olan öğretmenlere toplu taşıma hizmetinden ücretsiz faydalanacak. İstanbulkart Mobil'de Dijital Öğretmen Kart tanımlı olan öğretmenler Marmaray, metro, metrobüs, otobüs ve şehir hatlarında QR kodla ödeme yaptıkları takdirde, geçiş ücretleri Dijital Öğretmen Kartlarına iade olacak. Öğretmenler gün içinde ne kadar geçiş yaparsa yapsın, ücretsiz geçişte herhangi bir limit söz konusu olmayacak.

İzmir otobüsler 24 Kasım'da ücretsiz mi? Öğretmenler Gününde ESHOT otobüsler bedava mı?
İstanbul'da 24 Kasım öğretmenler gününde otobüsler ücretsiz mi? İETT otobüs, metro, metrobüs bedava mı?

Haber Ara