Dolar

34,1623

Euro

37,8096

Altın

2.922,12

Bist

8.898,23

Abdullah Gül'ün eşi İngiltere'de hırsızlık mağduru oldu!

Hayrünnisa Gül'ün para dolu zarfları İngiltere'den ayrılırken çalındı! Gül çifti büyük bir şok yaşadı, olaya İngiltere ve Türk Büyükelçiliği el koydu.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-03 16:50:20

Abdullah Gül'ün eşi İngiltere'de hırsızlık mağduru oldu!

Abdullah Gül ile birlikte İngiltere'yi ziyaret eden Hayrünnisa Gül, ülkeden ayrılmadan önce hırsızlık kurbanı oldu. İçinde sterlin ve euro bulunan zarflar, İngiliz polisi tarafından çalındı. Gül Ailesi, durumu hemen yetkililere bildirdi.

HIRSIZLIK OLAYI İNGİLTERE'DE YAŞANDI

Geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye çeşitli temaslarda bulunmak üzere giden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, dönüş yolunda beklenmedik bir hırsızlık olayıyla karşılaştı. Özellikle basına uzak duran ve sakin bir hayat tercih eden Gül Ailesi, bu olayla sarsıldı.

POLİS TARAFINDAN ÇALINDI

Abdullah Gül'ün basın danışmanı Birol Avşar, olayın detaylarını açıkladı. Hayrünnisa Gül'ün çantasında bulunan zarfların, İngiltere'den ayrılırken çalındığını belirtti. Zarfların içinde sterlin ve euro bulunduğu ve olayın 13 Eylül'de meydana geldiği doğrulandı.

BÜYÜKELÇİLİKLER DEVREDE

Hırsızlık olayının ardından hem İngiltere hem de Türk Büyükelçiliği olaya müdahil oldu. Avşar, "Zarfların içindeki paranın çalındığı kesinleşti. İngiltere ve Türk Büyükelçilikleri konuyla yakından ilgileniyor," dedi. Olayın soruşturulması devam ediyor.

Haber Ara