Dolar

34,2427

Euro

37,1041

Altın

3.010,35

Bist

8.654,39

Adana'da mezarlıkta kanlı intikam! 3 kadın katledildi

Adana’da mezarlıkta katliam! İntikam almak isteyen zanlı, gelinini ve ailesini tabancayla vurarak öldürdü.

1 Saat Önce Güncellendi

2024-10-22 06:46:50

Adana'da mezarlıkta kanlı intikam! 3 kadın katledildi

Adana'nın Sarıçam ilçesinde yaşanan trajik olayda, bir mezarlıkta anne ve iki kızı katledildi. İddiaya göre, intihar eden oğlunun ölümünden sorumlu tuttuğu gelinini ve gelinin ailesini öldüren Şemsettin E. (44), mezarlıkta yaşanan dehşet dolu anların ardından olay yerinden kaçtı. Zanlının yakalanması için başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ederken, cinayetin detayları ve yaşanan dram ortaya çıktı.

CİNAYETİN ARDINDA İNTİHARIN GÖLGESİ VAR

Olay, 24 Ağustos'ta intihar eden Muzaffer E.'nin mezarını ziyarete gelen Güldane Gerçek (20), ablası Gaye Gerçek (22) ve annesi Şenay Gerçek'in (44) mezarlıkta vurulmasıyla yaşandı. Güldane, intihar eden eşinin mezarına gelerek dua ederken, oğlunun ölümünden onları sorumlu tutan Şemsettin E., tabancasını çekerek 3 kadını vurarak öldürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, 3 kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

İNTİKAMIN ARDINDAKİ TRAJEDİ

İddiaya göre, Muzaffer E., eşi Güldane Gerçek ile barışmak için kayınvalidesi Şenay Gerçek'in yanına gitmişti. Barışma talebi reddedilen Muzaffer, Sarıçam Menekşe Mahallesi'nde kendisini asarak hayatına son verdi. Baba Şemsettin E., oğlunun ölümünden dolayı Güldane Gerçek ve ailesini suçladı ve bu kanlı intikam planını devreye soktu.

ZANLI KAÇTI, POLİS PEŞİNDE

Cinayetlerin ardından zanlı Şemsettin E., motosikletiyle olay yerinden kaçtı. Emniyet birimleri zanlının yakalanması için kapsamlı bir çalışma başlattı. Mezarlıkta yapılan incelemelerde zanlının cinayet silahı olan tabancayla soğukkanlılıkla olay yerinden ayrıldığı tespit edildi. Güvenlik güçleri, zanlının yakalanması için titizlikle çalışmaya devam ediyor.

SON VİDEO HABER

Annesini ve anneannesini uyurken öldürdü; baba ağır yaralı!

Haber Ara