Dolar

34,2000

Euro

37,9776

Altın

2.913,76

Bist

9.561,96

Adli Tıp'tan flaş gelişme: Narin’in ölümü nasıl gerçekleşti?

Diyarbakır'da Narin Güran cinayetinde Adli Tıp raporu geldi. Cesetten alınan 91 numunede farklı kişilere ait DNA bulunmadı. Ölüm nedeni boğulma olarak belirlendi. Fail ya da failler hala gizemini koruyor!

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-01 10:56:30

Adli Tıp'tan flaş gelişme: Narin’in ölümü nasıl gerçekleşti?

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın soruşturmasında, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelen rapor, cinayetin nasıl işlendiğine dair yeni bilgiler sundu. Raporda, cesetten alınan 91 numunede farklı kişilere ait hiçbir DNA veya doku örneğine rastlanmadığı belirtildi.

NARİN GÜRAN'IN CESEDİNDEN HİÇBİR DNA BULUNAMADI

Narin Güran soruşturmasında beklenen rapor nihayet geldi. Rapor, Narin'in cesedinden ve çuvaldan alınan örneklerde, başka kişilere ait DNA ve doku örneklerine ulaşılamadığını ortaya koydu. Akşam Gazetesi'nin haberine göre, cesedin bulunduğu yerde yapılan araştırmalarda, cinayetin ne kadar profesyonelce işlendiği anlaşıldı.

ÇUVALDA KİMLİK VE EŞYALAR BULUNDU

Narin'in cansız bedeninin, 8 Eylül tarihinde taşlarla gizlenmiş bir çuval içinde bulunduğu kaydedildi. Çuvalda, Narin'in o gün kullandığı eşyalar, çantası ve kıyafetlerinin yanı sıra kimliği de yer aldı. Delil kaybını önlemek amacıyla çuval, ceset torbasıyla adli tıbba gönderildi ve çeşitli bulgu örnekleri alındı.

NARİN'İN ÖLÜM NEDENİ: BOĞULMA

İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporda, Narin Güran'ın ölüm nedeni net bir şekilde açıklandı. Rapora göre, küçük kızın boyun bölgesinde bulunan ileri derecede tiroit kırıkları nedeniyle, boynu tutulup ağzı ve burnu elle kapatıldıktan sonra nefes borusunun oksijensiz kaldığı ifade edildi. Ancak, cinayeti kimlerin işlediğine dair bir bulgu bulunamadı.

DELİLLER İÇİN GÖRÜNTÜ ANALİZİ BEKLENİYOR

Gözler, fail ya da faillerin tespitine yönelik TÜBİTAK'a gönderilen görüntü çözümleri ve Van Jandarma Bölge Kriminal Laboratuvarı'na gönderilen örneklerden çıkacak rapora çevrildi.

SON VİDEO HABER

Sokak lezzeti avcıları 'gazozlu menemen'in peşinde

Haber Ara