Dolar

34,2398

Euro

37,6309

Altın

2.920,13

Bist

9.109,34

Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Ercüment Kuzu kimdir?

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı için yapılan seçimi Serkan Ercüment Kuzu 2021 yılında kazanmıştı. Kuzu medya alanında faaliyet gösteriyor.

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-02-03 18:53:09

Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Ercüment Kuzu kimdir?

Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Ercüment Kuzu kimdir?

Medya alanında faaliyetlerde bulunan Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Ercüment Kuzu son olarak Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanlığı'na aday oldu. 3 adayın yarıştığı seçimde oyların büyük bir çoğunu Serkan Ercüment Kuzu aldı. 40 geçerli oyun 17'sini alan Serkan Ercümet Kuzu Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Derneği'nin yeni başkanı seçildi.

Başkan seçildikten sonra açıklama yapan Kuzu şunları söyledi: “Dernek seçimi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildik. Güzel bir seçim süreci geçirdik. İyi çalıştık, işimizi şansa bırakmadık. Dernek üyelerimize gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Her şeyin daha güzel olması ve daha iyi olması için gayret edeceğiz. İstişareye önem vereceğiz. Bu süreçten sonra ben sadece bana oy veren 17 kişinin başkanı değilim, tüm dernek üyelerimizin başkanıyım. Bir ve bütün halinde ayrıştırmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Üyelerimize yönelik projeler üreteceğiz. Derneğimiz adına güzel günleri birlikte göreceğiz. Bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen üyelerimize ve gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Ercüment Kuzu Kahramanmaraş Lisesi'den mezun oldu. Mezuniyetin ardından Kahramanmaraş Sütçü Imam Üniversitesi'de İşletme okudu

AKIM MEDYA imtiyaz sahibidir.

Kaynak: haber46.com.tr

Haber Ara