Dolar

34,0611

Euro

37,9035

Altın

2.796,96

Bist

9.774,49

ALF Anket-araştırma kimin? ALF araştırma sahibi kim?

Seçime sayılı günler kala anket şirketleri seçime dair yaptıkları anket çalışmalarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. Son olarak ALF araştırma anket sonuçlarının yayınlanmasından sonra ALF Anket-araştırma kimin? ALF araştırma sahibi kim? soruları vatandaşlar tarafından sorulmaya başlandı.

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-02-27 18:10:39

ALF Anket-araştırma kimin? ALF araştırma sahibi kim?

ALF Araştırma Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaptığı anket çalışmasının sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. Anket sonuçlarını gören vatnadaşlar ALF Anket-araştırma kimin? ALF araştırma sahibi kim? sorularını sormaya başladı. ALF Anket çalışmasında 21-25 Şubat tarihlerinde 24 ilde 2 bin kişi ile yapılan anket sonuçları duyuruldu. "Bu Pazar Milletvekili Seçimi Olsa, Hangi Partiye Oy Verirsiniz?" sorusunun sorulduğu ankette çıkan sonuçlar oldukça şaşırtıcı. ALF anketin açıkladığı sonuçlara göre Cumhur İttifakı yüzde 35.1, Millet İttifakı yüzde 47.6 oy oranına sahip çıktı.

ALF Anket-araştırma kimin?

ALF Araştırma ve Danışmanlık şirketi seçim anket çalışmaları ile adından söz ettiriyor.

Yaptığı çalışma sonuçlarını kamuoyu ile paylaşan ALF araştırma Ankara'nın Çankaya ilçesinde kuruldu.

Şirketin kurucusunun Cumali Süslü olduğu belirtiliyor.

ALF Araştırma ve Danışmanlık şirketinin genel müdürü ise Ali Süslü'dür

ALF araştırma sahibi kim?

ALF anket şirketinin sahibinin Ali Süslü olduğu belirtiliyor. Süslü ailesi tarafından kurulan araştırma ve danışma şirketi siyasi anketler ile adından söz ettiriyor.

ALF Anket ve Danışmanlık şirketi hakkında

ALF, dünden bugüne süre gelen bu sektöre Ali Süslü 'nün 2018 yılında kurduğu saha firması olarak faaliyeti başlayıp, Araştırma ve Danışmanlık hizmetleri ile devam etmektedir.

Dürüstlük ve objektirf tutumla halkın nabzını ölçüp müşterilerimize doğru/gerçek veriyi raporlayıp sunduğunu belirten şirket özellikle seçim dönemlerindeki anket çalışmaları ile biliniyor.

Şirketin çalışanlarının 19 -32 yaş grubu arasında olduğu beliritliyor.

ALF'den şaşırtan tahmin

Kahramanmaraş deprem afetinin ardından ALF Araştırma ve Danışma 24 ilde 2000 kişi ile yaptığı anket çalışmasının sonuçlarını duyurdu. "Bu Pazar Milletvekili Seçimi Olsa, Hangi Partiye Oy Verirsiniz?" sorusunun soruduğu anket çalışmasında Cumhur İttifakı yüzde 35.1, Millet İttifakı yüzde 47.6 oy oranına çıktı. İşte herkesi şaşırtan ALF son anket çalışması

AK Parti Yüzde 29.5

CHP Yüzde 27.8

İYİ Parti Yüzde 15.7

HDP Yüzde 9.8

MHP Yüzde 5.6

Zafer Partisi Yüzde 2.5

Memleket Partisi Yüzde 2.2

Deva Partisi Yüzde 1.8

Yeniden Refah Partisi Yüzde 1.6

Gelecek Partisi Yüzde 1.5

Diğer Yüzde 2

SON VİDEO HABER

Lübnan ordusu 'şüpheli cihaz' peşinde

Haber Ara