Dolar

33,9943

Euro

38,0479

Altın

2.829,11

Bist

9.975,61

“Alkol Saf mı, Sulu mu?” Hemşire Önder E., patlamaya neden oldu mu?

Hastanedeki patlama davasında hemşire Gizem Elif Türk, iş arkadaşı hemşire Önder E.’yi patlamanın sebebi olarak suçladı. Türk, Önder E.’nin “Alkol saf mı, sulu mu? Yakayım mı sizi?” diyerek patlamaya neden olduğunu belirtti.

10 Saat Önce Güncellendi

2024-09-19 12:49:20

“Alkol Saf mı, Sulu mu?” Hemşire Önder E., patlamaya neden oldu mu?

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'nde 3 yıl önce meydana gelen patlamada, hemşire Gizem Elif Türk, iş arkadaşı hemşire Önder E.'yi suçladı. Patlamada yaralanan Gizem Elif Türk, Önder E.'nin “Alkol saf mı, sulu mu? Yakayım mı sizi?” diyerek çakmağı çaktığını iddia etti.

PATLAMAYA NEDEN OLDUĞU İDDİASI

10 Aralık 2021'de hastanede şişelere tıbbi alkol doldurulurken patlama gerçekleşti. Hemşire Gizem Elif Türk ve hastane personeli Yılmaz Yapıcı yaralandı. Türk, patlamadan sorumlu olarak Önder E.'yi gösterdi ve patlamanın çakmak nedeniyle meydana geldiğini belirtti.

KAMERA KAYITLARI VE RAPORLAR

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı, Önder E. hakkında "taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına sebep olma" suçundan dava açtı. Duruşmada, Yılmaz Yapıcı'nın raporunda yüzündeki yaraların iyileştiği ve fonksiyonel bozukluk olmadığı ifade edildi. Önder E.'nin avukatı, kamera kayıtlarının incelenmesini talep etti.

GİZEM ELİF TÜRK'ÜN AÇIKLAMASI

Gizem Elif Türk, ifadesinde “Yanıklarımın dışında çok acılar çektim. Yalan mı söylüyorum? Çektiğim acıları bir ben biliyorum” dedi. Avukatı, olayın net bir şekilde aydınlatılmasını ve kamera kayıtlarının incelenmesini istedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Hakim, savcıya mütalaasını sunması için süre vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

SON VİDEO HABER

İsrail askerleri Filistinlinin cenazesini tekmeleyerek çatıdan attı

Haber Ara