Dolar

34,2863

Euro

37,0253

Altın

3.028,14

Bist

8.908,47

Ankara nın gece sessizliğinde ölüm çığlıkları: 4 ölü, 1 yaralı

Kontrolden çıkan otomobil yön tabelasına çarptı; 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazaya dair soruşturma sürüyor.

4 Saat Önce Güncellendi

2024-10-27 08:43:40

Ankara nın gece sessizliğinde ölüm çığlıkları: 4 ölü, 1 yaralı

Ankara'nın Mamak ilçesinde gece saatlerinde yaşanan feci kazada, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil yön tabelasına çarptı. 4 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 1 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazaya dair soruşturma devam ediyor.

ARAÇ KONTROLDEN ÇIKTI

Kaza, Mamak ilçesi Yakup Abdal Mahallesi'nde meydana geldi. 06 DDC 719 plakalı araç, henüz kimliği belirlenemeyen sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesiyle yön tabelasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç hurda yığınına dönerken, içinde sıkışan 5 kişinin kurtarılması için çevredekiler acil yardım ekiplerini çağırdı.

YARDIM EKİPLERİ OLAY YERİNDE

Kazanın ardından olay yerine sevk edilen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri yoğun bir çalışma yürüterek araç içinde sıkışanları çıkardı. Yapılan incelemede, 2'si kadın olmak üzere 4 kişinin hayatını kaybettiği ve 1 kişinin yaralı olarak kurtarıldığı belirlendi. Yaralı şahıs hastaneye kaldırılırken, hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise morga götürüldü.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Polis ekipleri, kazanın nasıl meydana geldiğine dair kapsamlı bir soruşturma başlattı. Yetkililer, kazanın nedenine ilişkin detayları netleştirmek için incelemelerini sürdürüyor.

Haber Ara