Dolar

34,2465

Euro

37,6109

Altın

2.920,27

Bist

9.109,34

Antalya'ya ne zaman kar yağacak? 2023 Şubat Antalya'ya kar yağacak mı?

Soğuk hava dalgasının Ege ve Akdeniz bölgesine de giriş yapacağı açıklandı. Peki Antalya'ya ne zaman kar yağacak? 2023 Şubat Antalya'ya kar yağacak mı?

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-02-03 15:23:25

Antalya'ya ne zaman kar yağacak? 2023 Şubat Antalya'ya kar yağacak mı?

Soğuk hava dalgası yurdun büyük bir kısmını etkisi altına almış durumda. Ülkenin 4'te üçünde Şubat ayının ilk haftası kar yağışlarının görülebielceği ifade ediliyor. İstanbul ve Ankara'da başlayan kar yağışlarının Ege ve oradan da Akdeniz bölgesinin kıyı şeridinden uzak bölgelerine doğru ilerlerleyeceği beliritliyor. Kar yağışlarının 5 Şubat'ta İzmir'in dağlık ve yüksek kesimlerinde görülebileceği ardından Antalya'ya geçeceği belirtildi.

Antalya'ya ne zaman kar yağacak?

NTV Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan son hava durumu raporlarını yorumladı. Çalışkan açıklamasında kar yağışlarının ülkenin büyük bir kesiminde etkili olduğu söyledi. İstanbul ve Ankara için kar yağışı uyarısını yenileyen Çalışnak İzmir ve Antalya bölgesinde de kar yağışlarının görülebileceğinin altını çizdi. Çalışkan açıklamasında "Pazar günü İzmir, Manisa, Isparta'ya da kar yağacak. Bu yağışlar Antalya'ya kadar inecek" dedi.

2023 Şubat Antalya'ya kar yağacak mı?

Şubat ayında Antalya ilk kar yağışları yüksek kesimlerde kendisini göstermeye başladı. İntalya'nın iç bölgelerinde kar yağışlarının Şubat'ın ilk haftasında etkisini göstereceği belirtildi. Isparta üzerinden gelen karlı havanın etkisini bir kaç gün devam ettirmesi bekleniyor.

Yarın (5 Şubat) İzmir'e kar yağacak mı? Bugün İzmir'e kar ne zaman yağacak?
SON VİDEO HABER

Yasak saatinde alkol satmayan işletmeciye saldırı

Haber Ara