Dolar

34,0404

Euro

37,9060

Altın

2.802,25

Bist

9.774,49

Areda Survey anket şirketi kimin? Areda Araştırma sahibi kim?

Cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala anket firmaları da son anket çalışmalarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. Areda Survey Araştırma şirketi de anket çalışmalarıyla adından söz ettiriyor. Vatandaşlar ise Areda Survey anket şirketi kimin? Areda Araştırma sahibi kim? sorularına yanıt arıyor. İşte Areda Survey anketin sahibi ve kurucusu...

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-03-01 16:51:39

Areda Survey anket şirketi kimin? Areda Araştırma sahibi kim?

Areda Survey Araştırma şirketi son yaptığı anketler ile tartışılmaya devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerle sarsılan ülkemizde depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Bir yandan da yaklaşan seçimler siyasetin ana gündem maddesi olmaya devam ediyor. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı merakla beklenirken anket firmaları da son anket çalışmalarını kamuoyu ile palaşıyor. Bunlardan biriside Areda Survey anket şirketi. Areda anketin sonuçlarına göre “Bu pazar cumhurbaşkanlığı seçimi olsa hangi adaya oy verirdiniz?” sorusu yöneltilen 3 bin kişiden yüzde 49,8'i Cumhurbaşkanı Erdoğan yanıtını verdi.

Areda Survey anket şirketi kimin?

Areda Survey anket şirketi Yusuf Akın tarafından 2010 yılında Kocaeli'nde kuruldu. Yusuf Akın Areda Survey Genel Müdürüdür. Şirket 2017 yılından itibaren İstanbul'da faaliyet göstermeye başladı.

Araştırma, eğitim ve danışmanlık alanlarında hizmet veren Areda Survey Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dair yaptığı anket çalışması ile oldukça çok konuşuldu.

Areda Araştırma sahibi kim?

Areda Araştırma firmasının sahibi Yusuf Akın'dır. Yusuf Akın aynı zamanda Yeni Şafak gazetesinde bir süre köşe yazarlığı da yapmıştır.

Areda Araştırma Cumhurbaşkanlığı seçim anketi

Areda anket şirketi yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi için yaptığı anket çalışmasının sonuçlarını duyurdu. 3 bin kişiye sorulan “Bu pazar cumhurbaşkanlığı seçimi olsa hangi adaya oy verirdiniz?” sorusuna yüzde 49,8'i Erdoğan yanıtını verdi. Ankette Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 21,7 ile ikinci sırada ve Mansur Yavaş yüzde 9,6 ile üçüncü sırada yer aldı.

Bu pazar bir genel seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?” sorusu yöneltilen 3 bin kişiden yüzde 38,5'i tercihini AK Parti'den yana kullandı. CHP yüzde 22,8 ile ikinci sırada, HDP yüzde 10,5 ile üçüncü sırada ve İYİ Parti yüzde 10,4 ile dördüncü sırada yer aldı. MHP ise yüzde 10,1 ile beşinci sırada yer aldı.

ASAL (anket) Araştırma ve Danışmanlık Şirketi kimin, sahibi kim?
ALF Anket-araştırma kimin? ALF araştırma sahibi kim?
SON VİDEO HABER

Lübnan ordusu 'şüpheli cihaz' peşinde

Haber Ara