Dolar

34,2593

Euro

37,5804

Altın

2.882,43

Bist

8.960,79

Artvin'de sağanak hayatı felç etti, Hopa'da araçlar toprak altında

Artvin'in Hopa ilçesinde meydana gelen heyelanda, 6 araç ve bir motosiklet zarar gördü. Yoğun sağanak yağış bölgede su taşkınlarına neden oldu, Hopa Devlet Hastanesi'ni su bastı.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-09 09:42:42

Artvin'de sağanak hayatı felç etti, Hopa'da araçlar toprak altında

Artvin'in Hopa ve Arhavi ilçelerinde meydana gelen yoğun yağış, bölgede hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak nedeniyle yollar suyla dolarken, Hopa ilçesinde meydana gelen heyelanda 6 araç ve bir motosiklet zarar gördü. Belediye ekipleri hızla müdahalede bulundu.

ARTVİN'DE SAĞANAK HAYATI FELÇ ETTİ

Artvin'in Hopa ve Arhavi ilçelerinde etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun yağışla birlikte yollar su birikintileriyle dolarken, sürücüler zor anlar yaşadı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan sağanak ve gök gürültülü sağanak uyarısının ardından öğle saatlerinde başlayan yağış, bölgedeki birçok noktada taşkınlara neden oldu.

HOPA'DA HEYELAN: 6 ARAÇ ZARAR GÖRDÜ

Hopa ilçesinde Ortahopa Mahallesi'nde 120 hanelik bir sitenin arka yamacında meydana gelen heyelan sonucu, kaya parçaları ve toprak yığınları otoparka kayarak 6 otomobil ve bir motosiklete zarar verdi. Olayda can kaybı yaşanmaması sevindirici olurken, maddi hasar oldukça büyük.

HASTANEYİ SU BASTI

Hopa Devlet Hastanesi de yağışın etkisinden nasibini aldı. Acil servis girişinde meydana gelen su baskını, hastane personelinin hızlı müdahalesiyle tahliye edilmeye çalışıldı. Yağışın ilçede aralıklarla devam etmesi, su taşkınlarına karşı tedbirlerin alınmasını zorunlu kıldı.

SON VİDEO HABER

Özgür Özel'den 'kapalı oturum' açıklaması

Haber Ara