Dolar

34,0555

Euro

37,9225

Altın

2.800,68

Bist

9.774,49

ASAL (anket) Araştırma ve Danışmanlık Şirketi kimin, sahibi kim?

ASAL Araştırma yayınladığı anket sonuçları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Asal anket şirketi kimin, sahibi kim sorusu ise vatandaşlar tarafından soruluyor.

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-01-31 13:25:26

ASAL (anket) Araştırma ve Danışmanlık Şirketi kimin, sahibi kim?

Seçimlere sayılı günler kala anket şirketleri de son anketleri kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. Son zamanlarda pek çok ilimizde yapılan seçim anketi kamuoyunda tartışmalara neden oluyor. ASAL araştımra tarafından kamuoyuna sunulan son anket sonıçlarına göre AK Parti'nin oy oranı yüzde 39.2, CHP'nin oy oranı yüzde 23.8, İYİ Parti'nin oy oranı yüzde 12.3, HDP'nin oy oranı yüzde 10.1, MHP'nin oy oranı ise yüzde 7.5 çıktı. ASAL (anket) Araştırma ve Danışmanlık Şirketi kimin, sahibi kim soruları ise pek çok kişi tarafından soruluyor.

ASAL (anket) Araştırma ve Danışmanlık Şirketi kimin

ASAL ARaştırma ve Danışmanlık şirketinin internet sitesini inceleiğimizde şirketin sahibine dair net bir bilgi bulunmuyor. ASAL Araştırma 2013 yılından günümüze kadar birçok siyasi partiye, yerel yönetimlere ve farklı sektörlere hizmet veren araştırma şirketidir. Kurulduğu günden itibaren ASAL Araştırma ve Danışmanlık çalışma kapsamını gün geçtikçe arttırmakta sosyal araştırmalar, siyasal araştırmalar ve pazar araştırmaları alanlarında hem nicel hem de nitel araştırma yöntemleriyle bilgi üretimini sürdürerek her zaman en mükemmeli sunmayı ilke edinmiştir.

ASAL anket şirketinin sahibi kim?

Yerel ve genel seçimlered yaptığı başarılı anketlerle adından söz ettiren Asal araştırma ve danışmanlık şirketinin sahibinin kim olduğu merak edilen konular arasında. ASAL Araştırma ve Danışmanlık çok genç bir kurum olarak bilimsel temelli sosyal siyasal, memnuniyet ve pazar kamuoyu araştırmaları yapan, güvenilir şekilde toplanan verilerden anlamlı bilgi üretmek felsefesiyle hareket eden bağımsız bir kuruluştur. Tarafsız ve güvenilir olmayı ilke edinen, hedef odaklılık, özgünlük, nesnel duruş, sadelik ve takım ruhu gibi kurumsal değerleri olan ASAL Araştırma; kurum, şirketler, siyasi partiler ve yerel yönetimlerin gereksinim duyduğu bilgiyi hızlı ve doğru bir şekilde istenilen araştırma metotlarıyla uzman ve deneyimli kadrosuyla hazırlar, veri analizlerini ve kontrolleri yaparak raporlaştırır ve müşterisine sunar.

Asal Araştırma merkezi nerede?

Asal anket ve araştırma şirketinin merkezi Ankara'da yer alır.

SON VİDEO HABER

Lübnan ordusu 'şüpheli cihaz' peşinde

Haber Ara