Dolar

34,1755

Euro

38,2490

Altın

2.901,30

Bist

9.689,10

Avcılar’da Hırsızlık Şoku: Şüpheli Yakalandı

Avcılar’da cep telefonu ve motosiklet çalan F.B., yakalanarak tutuklandı. 13 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şüpheli, güvenlik kameralarından tespit edildi.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-09-30 14:10:32

Avcılar’da Hırsızlık Şoku: Şüpheli Yakalandı

İstanbul'un Avcılar ilçesinde, cep telefonu ve motosiklet çalan şüpheli F.B. yakalandı. 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.B., iş yerinden çaldığı cep telefonunun güvenlik kameralarından tespit edilmesi üzerine tutuklandı.

GÜVENLİK KAMERALARI ŞÜPHELİYİ YAKALATTI
Olay, Ambarlı Mahallesi'ndeki bir iş yerinde meydana geldi. Cem Efe Ertürk'ün masasında bıraktığı cep telefonunu 21 Eylül Cumartesi günü çalan F.B., iş yerinin güvenlik kameraları tarafından tespit edilerek Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

UYUŞTURUCU SUÇUNDAN ARANDI
Yapılan araştırmalarda, F.B.'nin "Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan arandığı ve hakkında 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirtilmiştir. Ayrıca, F.B.'nin 24 Eylül Salı günü Denizköşkler Mahallesi'nde park halindeki bir motosikleti çaldığı da tespit edildi. Motosiklet, aynı mahallede bulunarak muhafaza altına alındı.

TUTUKLANDI
Mahkemeye sevk edilen F.B., "Açıktan hırsızlık" ve "Motosiklet hırsızlığı" suçlarından tutuklandı.

Haber Ara