Dolar

34,2102

Euro

37,5405

Altın

2.879,41

Bist

9.136,57

Bağcılar'da tehdit notu sonrası kurşunlama olayı

İstanbul Bağcılar'da tehdit notu bırakan saldırganlar, iş yerini kurşunladı! Haraç çeteleri yeniden harekete geçti. İş yeri sahibi, can güvenliği için yetkililerden destek istedi.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-10 11:13:29

Bağcılar'da tehdit notu sonrası kurşunlama olayı

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde bir iş yerine tehdit notu gönderen saldırganlar, sabah saatlerinde aynı iş yerini kurşunladı. Saldırının ardından yapılan incelemelerde tehdit notunun bir çocuk tarafından bırakıldığı ortaya çıktı. Bu olay, haraç çetelerinin esnafı tehdit etmeye devam ettiğini gözler önüne serdi.

TEHDİT NOTU VE SİLAHLI SALDIRI

Meydan Çarşı Caddesi'nde bulunan bir iş yerine gelen bir çocuk, çalışanlara "Abimizin selamı var. Sizden haber bekliyor, cevap verin" yazılı not bıraktı. Çalışanlar, notu iş yeri sahibi Muhammet Özdemir'e iletti. Ancak Özdemir, notu dikkate almadı. Bir süre sonra iş yerine gelen tehdit mesajıyla birlikte Özdemir, durumu polis merkezine bildirdi.

SİLAHLI SALDIRI ANLARI KAMERADA

Dün sabaha karşı yüzü maskeli bir kişi, iş yerine gelerek tabancayla peş peşe ateş açtı. Saldırgan, 4 el ateş ettikten sonra silahı tutukluk yapınca olay yerinden kaçtı. Olayın ardından, iş yeri sahibi durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Güvenlik kameraları, saldırıyı ve not bırakan çocuğun görüntülerini kaydetti.

MUHAMMET ÖZDEMİR'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

İş yeri sahibi Muhammet Özdemir, "2019 yılından beri Bağcılar'da mağaza sektöründe hizmet vermekteyiz. Daha önce başımıza gelmeyen bir olayla karşı karşıya kaldık. Çalışanlarım bana bilgi vermemişler, şaka olduğunu zannetmişler." dedi. Özdemir, can güvenliğinin tehlikede olduğunu ve yetkililerin müdahale etmesini istedi.

SON VİDEO HABER

Özel halk otobüsünde bıçaklı saldırıda öldürüldü

Haber Ara