Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

Bahar Candan ve 5 sanık tahliye oldu! Nihal Candan'dan flaş açıklama

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmakla suçlanan Bahar ve Nihal Candan'ın da aralarında bulunduğu davada flaş gelişme yaşandı. Bahar Candan dahil 6 sanık tahliye edildi. Nihal Candan, 'Söylemiştim, tahliye, çok mutluyum' dedi.

5 Saat Önce Güncellendi

2024-09-21 07:10:26

Bahar Candan ve 5 sanık tahliye oldu! Nihal Candan'dan flaş açıklama

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlamalarıyla tutuklanan Bahar ve Nihal Candan'ın da aralarında bulunduğu 21 sanığın yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme, Bahar Candan'ın da dahil olduğu 6 sanığın tahliyesine karar verdi. Nihal Candan, kardeşinin tahliye kararını ailesine bildirirken, "Söylemiştim, tahliye, çok mutluyum" diyerek mutluluğunu ifade etti.

TAHLİYE KARARI ÇIKTI

Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin de yer aldığı davada 21 kişi dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından yargılanıyor. Bugün görülen duruşmada, aralarında Bahar Candan'ın da bulunduğu 6 sanık için tahliye kararı verildi.

NİHAL CANDAN'DAN MUTLULUK MESAJI

Tahliye kararının ardından Nihal Candan, kardeşi Bahar Candan'ın serbest kalacağını ailesine müjdeledi. Nihal, "Söylemiştim, tahliye, çok mutluyum" diyerek duygularını paylaştı.

DAVANIN DİĞER SANIKLARININ DURUMU NE OLACAK?

Davada yargılanan diğer 15 sanık için yargı süreci devam ederken, davanın seyri merakla bekleniyor. Bahar Candan ve 5 sanığın tahliyesi sonrası gözler mahkemenin nihai kararına çevrildi.

Haber Ara