Dolar

34,1505

Euro

37,1630

Altın

2.941,81

Bist

9.020,65

Bahçeli'nin sınıf arkadaşı kim? Bahçeli hangi siyasetçiyle ayını okulda okudu?

Millet İttifakı ve 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı merakla beklenirken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu konuya ilişkin yaptığı açıklamada 'Benim tercihim sınıf arkadaşımdır'' dedi. Bu açıklamanın ardından Bahçeli'nin sınıf arkadaşı kim? Bahçeli hangi siyasetçiyle aynı sınıfta okudu? gibi sorular gündeme gelmeye başladı. Devlet Bahçeli'nin 1967-1971 yılları arasında aynı yerde üniversite eğitimi gördüğü öğrenildi.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-12-05 16:38:39

Bahçeli'nin sınıf arkadaşı kim? Bahçeli hangi siyasetçiyle ayını okulda okudu?

Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının Recep Tayyip Eroğan olduğu aylar öncesinden ilan edildi. Seçime sadece aylar kaldı ancak 6'lı masa bir Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda henüz anlaşamadı. Kulüslerde Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olacağı yönünde söylentiler dolaşsa da henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Milliyetçi Hareket Partsisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise kendisine yöneltine bir soruda rakip cumhurbaşkanı adayının sınıf arkadaşı olmasını istedi. Bahçeli'nin sınıf arkadaşı kim? Kılıçdaroğlu ile Bahçeli aynı sınıfta mı okudu?

Bahçeli'nin sınıf arkadaşı kim?

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Genel Başkanı Bahçeli 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayının anketle belirleneceği iddialarına ilişkin yaptığı değerlendirmede Eğer bana anket yapıyoruz diye gelirlerse, benim tercihim sınıf arkadaşımdır'' dedi. Peki Bahçeli'nin sınıf arkadaşı hangi siyasetçi. MHP lideri ile Kılıçdaroğlu 1967-1971 yılları arasında Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nde öğrenim gördü. Bahçeli ile Kemal Kılıçdaroğlu sınıf arkadaşıdır.

Bahçeli hangi siyasetçiyle ayını okulda okudu?

Devlet Bahçeli Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayına ilişkin yaptığı değerlendirmede "15 Ocak'a kadar aday belirlemede bir kamuoyu araştırması yaparcasına, 'Bir anket yapalım, ankette kim çıkarsa ona karar verelim; siz de bu ankete müracaat edilirse katılır mısınız?' dediler. Ben henüz daha cevap vermedim. Düşüncem var tabii, söyleyeyim mi? Eğer birisi ankette bana gelirse, '6 kişi anket yapıyoruz, siz bu ankette kime evet dersiniz' derse, o zaman tercihim sınıf arkadaşımdır." dedi. Devlet Bahçeli ie Kemal Kılıçdaroğlu aynı dönemde, aynı bölümde üniversite okumuştur. Devlet Bahçeli ve Kemal Kılıçdaroğlu, 1967-1971 yılları arasında Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nde lisans eğitimi gördü.

SON VİDEO HABER

'Şahan bir, sen iki! Konu menfaatleriniz olunca...'

Haber Ara