Dolar

34,2535

Euro

37,6137

Altın

2.871,58

Bist

9.132,30

Berkin Gökbudak kimdir? Aslı Enver kiminle evlendi? Aslı Enver'in eşi, kocası kim?

Berkin Gökbudak kimdir? Aslı Enver kiminle evlendi? Aslı Enver'in eşi, kocası kim? Geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir kararla uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Berkin Gökbudak ile dünya evine giren oyuncu Aslı Enver'in eşinin kim olduğu magazin severler tarafından yakından takip ediliyor. Benim Adım Farah dizisinin kadrosunda yer alan Aslı Enver'in hamile olduğu iddiaları da iyiden iyiye seslendirilmeye başlandı. Peki Aslı Enver'in eşi Berkin Gökbudak kim ve ne iş yapıyor?

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-11-23 14:56:50

Berkin Gökbudak kimdir? Aslı Enver kiminle evlendi? Aslı Enver'in eşi, kocası kim?

Türkiye'nin aranana oyuncularından Aslı Enver bir süredir gözlerden uzak bir hayat yaşıyordu. Uzun süre birlikte olduğu sevgilisi ile evlilik planları yapan Aslı Enver sürpriz bir şekilde Berkin Gökbudak ile dünya evine girdi. Sade bir nikahla evlenen çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken Aslı Enver'den flaş bir karar geldi. Aslı Enver projesinde yer aldığı diziden tazminat ödeyerek ayrıldı. Aslı Enver'in eşi Berkin Gökbudak'ın kim olduğu son zamanlarda internette oldukça fazla araştırılıyor.

Berkin Gökbudak kimdir?

Berkin Gökbudak iş insanıdır ve çeşitli alanlarda iş yatırımları vardır.

1 Ocak 1983 yılında dünyaya gelen Berkin Gökbudak aslen İstanbulludur.

İlk orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra ünivesite eğitimi için Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü kazandı ve bu bölümü başarıyla tamamladı. Ardından Galatasaray Üniversitesi Pazarlama İletişim Yönetimi bölümünde yüksek lisansını tamamladı.

Önemli bir ilaç şirkette yöneticilik yapan Berkin Gökbudak iş dünyası tarafından yakından tanınıyor.

Berkin Gökbudak Johnson & Johnson'ın ilaç grubu Janssen Türkiye'de görev yapıyor.

İş insanı Berkin Gökbudak ürün müdürü, global ürün müdürü, iş analitiği, müşteri ilişkileri ve satış etkinliği pozisyonlarında çalışmalar yürütüyor.

Marka lansmanı, satış ve pazarlama alanlarında deneyim kazanan Berkin Gökbudak, Bayer'de Türkiye ve İran bölgeleri Kadın Sağlığı İş Birim Liderliği görevini üstlendi.

Aynı zamanda, Bayer ve Alliance Healthcare'de ürün müdürü, global ürün müdürü, iş analitiği, satış etkinliği ve müşteri ilişkileri pozisyonlarında da görev aldı.

Berkin Gökbudak'ın 8 yaşında bir çocuğu var.

Aslı Enver kiminle evlendi?

Aslı Enver bir süredir birlikte olduu iş insanı sevgilisi Berkin Gökbudak ile dünya evine girdi.

Aslı Enver hamile mi?

Berkin Gökbudak ile sürpriz bir şekilde dünya evine giren Aslı Enver'in hamile olduğu iddia edildi. Bu iddia ise yaşanan bir gelişme ile doğrulandı. Aslı Enver projesinde yer almak istediği çok önemli bir diziden ayrılma kararı aldı. "Benim Adım Farah" dizisinden tazminat ödeyerek ayrılan Aslı Enver'in bu kararı hamile olduğu için aldığı iddia edildi.

SON VİDEO HABER

Kocaeli'de pitbull saldırısı

Haber Ara