Dolar

34,2101

Euro

37,5406

Altın

2.874,16

Bist

9.103,16

Bugün ders var mı? 24 Kasım (yarın) öğretmeler gününde ders işlenir mi? 24 Kasım'da kaç ders yapılacak?

Öğretmenlik gibi kutsal bir görevi yapan tüm öğretmenler için ülkemizde 24 Kasım'da öğretmenler günü kutlanır. Öğrenciler de 24 Kasım'da ders işlenip işlenmeyeceği sorusuna yanıt arıyor. Peki bugün ders var mı? 24 Kasım (yarın) öğretmeler gününde ders işlenir mi? 24 Kasım'da kaç ders yapılacak?

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-11-23 13:32:48

Bugün ders var mı? 24 Kasım (yarın) öğretmeler gününde ders işlenir mi? 24 Kasım'da kaç ders yapılacak?

Ülkemizde 18 milyon öğrenci ile birlikte 1 milyon da öğretmen bulunuyor. Bu sayı sadece MEB kadrolarında görevli olan öğretmenlerin sayısı. Pek çok avrupa ülkesinin nüfüsundan fazla öğrenci ve öğretmene sahip olan ülkemizde 24 Kasım tarihi her sene Öğretmenler Günü olarak kutlanır. Öğretmenler gününde öğretmenlere hediyeler ve çiçekler alınır ve kutsal görevlerinde onure edilir. Öğrenciler ise 24 Kasım öğretmenler gününnde ders olup olmayacağı sorusuna yanıt arıyor. Peki 24 Kasım (yarın) okullarda ders var mı? (Bugün) 24 Kasım öğretmeler gününde ders işlenir mi? 24 Kasım'da kaç ders yapılacak?

Bugün ders var mı?

24 Kasım 2022 yılında perşembe gününne denk geliyor. 24 Kasım öğretmenler günü resmi tatil günleri arasında yer almadığı için bugün okullarda ders işlenmeye devam edilecek.

24 Kasım (yarın) öğretmeler gününde ders işlenir mi?

Öğretmenler günü nedeniyle öğretmenler için çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Ancak okullarda dersler normal şekliyle devam edecek. 24 Kasım Perşembe günü öğrenciler okullarında olacak ve dersler işlenemcek.

24 Kasım'da kaç ders yapılacak?

24 Kasım'da ders sayısında azalmaya gidilmez. Öğretmenler gününde normalde o gün kaç ders işlenemsi gerekiyorsa o kadar ders işlenir.

24 Kasım resmi tatil mi?

Ülkemizde resmi tatiller arasında öğretmenler günü yoktur. 24 Kasım günü tüm okullar açık olur, dersler işlenir, kamu kurum ve kuruluşları da çalışmaya devam eder.

Öğretmenler Günü nedir?

Ülkemizde her sene 24 Kasım'da öğretmenler günü kutlanır. Öğretmenlik mesleğini icra eden kimseleri onurlandırmak özel bir gün olan 24 Kasım'da öğrenciler öğretmenlerine sevgilerini ve şükranlarını sunar.

Mustafa Kemal Atatürk'ün başöğretmen olduğu 24 Kasım günü ülkemizde öğretmenler günü tarihidir. Öğretmenler günü her ülkede farklı tarihlerde kutlanır.

Öğretmenler Gününde hediye almak yasak mı? Öğretmenlerin hediye alması yasak mı?
Öğretmenler Gününde THY uçak bileti indirimli mi? Öğretmenlere yüzde kaç indirimli? Hangi günler tarihler arasında indirimli?
SON VİDEO HABER

Beyoğlu Belediyesi önünde patlama

Haber Ara