Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

Bursa Bülbülü Arzu kimdir? Taşkın'ın kardeşi Arzu'yu hangi oyuncu oynuyor?

Bursa Bülbülü Arzu kimdir? Taşkın'ın kardeşi Arzu'yu hangi oyuncu oynuyor? Bursa Bülbülü filmi uzunca bir bekleyişin ardından 13 Ocak'ta Disney Plus ekranlarında izleyicilerle buluştu. Ünlü komedyen Ata Demirer'in başrolünde olduğu film izleyenlere eğlenceli dakikalar vadediyor. Filmde Arzu karakteri de performansı ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Peki Bursa Bülbülü filmindeki Arzu kimdir, nereli, kaç yaşında?

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-01-13 15:17:37

Bursa Bülbülü Arzu kimdir? Taşkın'ın kardeşi Arzu'yu hangi oyuncu oynuyor?

Disney Plus'ın yeni filmi Bursa Bülbülü platformdaki yerini aldı. 13 Ocak günü yayına giren film izleyenlerden tam not almayı başardı. Başrolünde Ata Demirer'in olduğu Burs Bülbülü konusu ve oyuncu kadrosuyla izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Bursa bülbülü 1980'li yıllarda Bursa'da yaşayan ve en büyük hayali kasat çıkararak ünlü olmak isteyen şarkıcı Cengiz'in hikayesini anlatıyor. Cengiz'in hayatı Taşkın'la ve kardeşi Arzu ile tanışmasıyla bambaşka bir şekil alacaktır. Filmi izleyenler Bursa Bülbülü Arzu kimdir? sorusunu sıkça sormaya başladı. Bu içeriğimizde Bursa Bülbülü Taşkın'ın kardeşi Arzu'yu hangi oyuncu oynuyor? sorusunun yanıtını bulabilirsiniz.

Bursa Bülbülü Arzu kimdir?

Brusa Bülbülü konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Filmin şavrollerinde Cengiz karakteriyle Ata Demirer yer alıyor. Filmde Arzu karakterini ise genç oyuncu Özge Özacar oynuyor. Özge Özacar daha önce pek çok film ve dizide rol almıştır. Gelecek vadeden oyuncular arasında gösterilen Özge Özacar Arzu karakteri ile ilgili yaptığı açıklamada "Karakter olarak baktığımızda, ‘Arzu' çok daha mütevazı hayat yaşayan, bir aile ortamından bambaşka yerlere gelen bir karakter. Belki evinde oturup Tarık Akan resimlerine bakıp hayal kurarken bir anda hayatına giriveren bir adamla kendini başka bir realite içinde buluyor." dedi.

Taşkın'ın kardeşi Arzu'yu hangi oyuncu oynuyor?

Taşkın'ın kız kardeş Arzu rolünde genç oyuncu Özge Özacar yer alıyor.

Özge Özacar kimdir?

Türk dizi ve film oyuncusu Özge Özacar 20 Kasım 1993'te İstanbul, Türkiye'de doğdu. Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk eğitimini Istanbul Centre'dan, Zeynep Günay Tan'dan eğitim aldı. Oyuncu iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Oyunculuk kariyerine 2015 yılında başlayan Özacar, Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde rol almış ve Müge karakterini canlandırmıştır. 2016 yılında Oyunbozan dizisinde rol almış ve Zeynep karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında Lise Devriyesi dizisinde rol almış ve Meltem karakterini canlandırmıştır. Gösteride Mehmet Ozan Dolunay ve Bahar Şahin rol aldı. Aynı yıl Meryem dizisinde başrol oynamış ve Naz karakterini canlandırmıştır. 2019 yılında ilk sinema çıkışını Hababam Sınıfı Yeniden adlı filmde yaptı ve Didem karakterini canlandırdı. Aynı yıl Sevgili Geçmiş dizisinde başrol oynamış ve barda insanları eğlendirerek para kazanan ve bir yurtta büyüyen Azra karakterini canlandırmıştır. 2020 yılında ilk çıkışını Kerafet dizisinde yapmış ve dizide Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay dizisinde Meltem Serez karakterini canlandırmıştır.

Bursa Bülbülü oyuncuları

Oyuncu kadrosu ve karakterler
Ata Demirer - Cengiz
Cem Gelinoğlu - Taşkın
Özge Özacar - Arzu
Tarık Papuççuoğlu - Şerafettin
Melek Baykal - Zeliha
Celil Nalçakan - Osman
Toygan Avanoğlu - Doktor Fatih

Bursa Bülbülü nerede çekildi? Film Bursa'da mı çekildi?
SON VİDEO HABER

Gazze'ye destek verdi, işinden oldu

Haber Ara