Dolar

34,2023

Euro

38,0057

Altın

2.910,92

Bist

9.585,30

Bursa'da dehşet: Seyir halindeki yolcu otobüsü alev aldı!

Bursa’da seyir halindeyken alev alan yolcu otobüsü facianın eşiğinden döndü! Sürücünün hızlı müdahalesiyle yolcular tahliye edildi, araç tamamen yandı.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-01 09:40:43

Bursa'da dehşet: Seyir halindeki yolcu otobüsü alev aldı!

Bursa'nın Kestel ilçesinde seyir halindeyken bir yolcu otobüsünde çıkan yangın, sürücünün hızlı müdahalesi sayesinde facia olmadan atlatıldı. Motor kısmında başlayan yangın kısa sürede tüm aracı sararken, itfaiyenin müdahalesiyle alevler kontrol altına alındı. Yolcular başka bir araçla güvenle taşındı.

YOLCU OTOBÜSÜ ALEVLER İÇİNDE KALDI

Bursa'nın Kestel ilçesi yakınlarında İnegöl-Bursa kara yolunun Ümitalan mevkisinde seyreden E.S. idaresindeki 16 PC 787 plakalı yolcu otobüsü, henüz bilinmeyen bir sebeple motor kısmından alev aldı. Sürücü E.S., aracı yolun kenarına çekerek hızlı bir şekilde yolcuları tahliye etti ve itfaiyeye haber verdi.

İTFAİYE EKİPLERİ YANGINI SÖNDÜRDÜ

Otobüsün motor kısmında başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek tüm aracı sardı. İtfaiye ekipleri yangına hızlı bir şekilde müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Ne var ki, otobüs tamamen kullanılamaz hale geldi. Olayda yaralanan olmadığı bildirildi.

YOLCULAR BAŞKA BİR ARAÇLA BURSA'YA GÖNDERİLDİ

Yangın sonrası, yolcular başka bir otobüse bindirilerek güvenli bir şekilde Bursa'ya ulaştırıldı. Yolcuların kazanın ardından yaşadığı korku gözlerden kaçmadı. Yangının çıkış nedeni ise henüz belirlenemedi.

SON VİDEO HABER

Rusya pazar yerini bombaladı: 9 ölü

Haber Ara