Dolar

34,1623

Euro

37,8096

Altın

2.922,12

Bist

8.898,23

Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı! Şok iddialar yeniden gündemde

Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı, cenazesi Adli Tıp'a gönderildi. Mezarlıkta şüpheli düzenlemeler dikkat çekti. Kamuoyu, Garipoğlu'nun ölümüne hâlâ inanmıyor.

4 Saat Önce Güncellendi

2024-10-03 16:45:44

Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı! Şok iddialar yeniden gündemde

Cem Garipoğlu'nun mezarı, ailesinin talepleri doğrultusunda yetkililer tarafından açıldı. Mezardan çıkarılan cenaze, Adli Tıp Kurumu'na sevk edilirken, mezar çevresinde yapılan değişiklikler dikkat çekti. Garipoğlu'nun ölümüyle ilgili kamuoyundaki şüpheler, mezarın açılmasının ardından yeniden gündemde.

İDDİALAR SONA ERMİYOR

3 Mart 2009 tarihinde Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu'nun mezarı, kamuoyundaki şüpheler doğrultusunda tekrar açıldı. Garipoğlu, olaydan aylar sonra yakalanmış ve cezaevinde intihar ettiği açıklanmıştı. Ancak birçok kişi bu ölümün gerçek olmadığı iddiasında bulunmuştu. Karabulut Ailesi'nin avukatları, bu şüpheleri gidermek için "Fethi Kabir İşlemi" talep etti.

MEZARDAKİ GİZEMLİ DEĞİŞİKLİKLER

Savcı ve Adli Tıp görevlilerinin gözetiminde mezar açıldı ve cenaze tabut içinde kurumun incelemesine gönderildi. Mezarlıkta dikkati çeken bir diğer detay ise mezarın çevresinde yapılan düzenlemelerdi. Mezarın üzerindeki palmiye ağacı kesilmiş, çevresindeki otlar temizlenmiş ve mezar tekrar toprakla örtülmüştü.

GİZEM DEVAM EDİYOR

Garipoğlu'nun ölümüne dair şüpheler, mezarın açılmasının ardından yeniden gündeme geldi. Kamuoyu, olayın perde arkasında başka gerçekler olduğunu düşünüyor. Adli Tıp'tan gelecek rapor, Garipoğlu'nun ölümüne dair birçok soruya cevap olacak mı?

Haber Ara