Dolar

34,2398

Euro

37,6309

Altın

2.920,13

Bist

9.109,34

Dani Alves neden tutuklandı?

İspanya'nın güçlü takımlarından Barcelona'nın eski futbolcusu Dani Alves cezaevine girdi. Dani Alves'in diğer mahkumlara hapiste imza dağıttığı iddia edildi.

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-01-30 10:04:20

Dani Alves neden tutuklandı?

Barcelona takımında başarıdan başarıya imza atan Dani Alves hakkında başlatılan soruşturmada mahkeme tutuklama kararı verdi. Tutuklanarak cezaevine giren Dani Alves güvenlik endişesi nedeniyle başka bir cezaevine nakledildi. Dani Alves, mahkumların büyük ilgisiyle karşılaştı ve mahkumlara imza dağıttığı ortaya çıktı.

Dani Alves neden tutuklandı?

Dani Alves cinsel saldırı suçlamasıyla gözaltına alınmş ve çıkarıldığı mahkemede tutuklanmıştı. 30 Aralık'ta bir gece kulübünde yaşanan olaydan sonra 23 yaşındaki bir kadın Alves hakkında cinsel saldırı iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. Alves soruşturma kapsamında Meksika'dan Barselona'ya geldi ve ifadesinin ardından gözaltına alınarak mahkemeye sevk edildi. Mahkeme Alves'in tutuklanmasına karar verdi.

Dani Alves kaç sene hapis yatacak?

Alves'in 1 ila 12 yıl hapis cezası alma ihtimali bulunuyor. Meksika ekibi UNAM'da forma giyen Dani Alves, daha önce Bahia, Sevilla, Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain ve Sao Paulo'da görev yapmıştı.

Haber Ara