Dolar

34,2575

Euro

37,1327

Altın

3.011,68

Bist

8.691,36

Denizli'de korkunç yangın: Evlat, babası ile ağabeyini yaktı

Denizli'de evlat vahşeti! Bir birey, babası ve ağabeyini yakarak cinayet işledi. K.P.’nin korkunç itirafları dehşet veriyor!

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-22 08:22:14

Denizli'de korkunç yangın: Evlat, babası ile ağabeyini yaktı

Denizli'nin Tavas ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, bir evde çıkan yangının ardından 60 yaşındaki Süleyman Pekdemir ile 35 yaşındaki oğlu Muhammet Pekdemir'in cansız bedenleri bulundu. Olayın ardından gözaltına alınan 28 yaşındaki K.P.'nin gerekçesi kan dondurdu!

YANGINDA KORKUNÇ BULGU

Dün akşam saatlerinde Aydoğdu Mahallesi'nde bir evden duman çıktığını gören vatandaşlar, durumu itfaiye, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürmesinin ardından eve giren ekipler, Süleyman Pekdemir ve oğlu Muhammet Pekdemir'in hayatını kaybettiğini belirledi.

CENAZELER MORGA KALDIRILDI

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cenazeler, otopsi için Adli Tıp Kurumu Denizli Grup Başkanlığı morguna götürüldü.

K.P. GÖZALTINDA

Olayla ilgili ailenin diğer oğlu K.P., ilçe merkezinde gözaltına alındı. K.P.'nin ifadesinde, babası ve ağabeyinden para istediğini, olayda bıçak ya da silah kullanıp kullanmadığını hatırlamadığını, parayı alamadığı için evi kundaklayıp kaçtığını söylediği öğrenildi. K.P., yaşananları değerlendirirken, “Para vermedikleri için evin ateşe verdim,” ifadelerini kullandı.

DEHŞET VERİCİ GEREKÇE

K.P.'nin ifadesi, ailenin içindeki çatışmanın boyutlarını gözler önüne serdi. Aile içi sorunlar ve maddi taleplerin, bu vahşetle sonuçlanması, toplumu sarsan bir olaya dönüşmüş durumda.

Haber Ara