Dolar

34,0737

Euro

38,0403

Altın

2.835,50

Bist

9.975,61

Devlet hastanesine silahlı saldırı: 2 güvenlik görevlisi yaralandı

Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi’nde gerçekleşen silahlı saldırıda bir polis memuru ve bir jandarma görevlisi yaralandı. Yaralıların durumu ciddiyetini korurken, saldırganların yakalanması için operasyon başlatıldı.

3 Hafta Önce Güncellendi

2024-08-31 09:28:55

Devlet hastanesine silahlı saldırı: 2 güvenlik görevlisi yaralandı

Adıyaman'ın Kahta ilçesindeki devlet hastanesinin acil servis bölümüne yapılan silahlı saldırı, ilçede büyük bir endişe ve tepkiye yol açtı. Saldırıda bir polis memuru ve bir jandarma görevlisi yaralandı. Olay sonrası hastanede güvenlik önlemleri artırıldı ve saldırının sorumlularının yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

SALDIRI NASIL GERÇEKLEŞTİ?

Silahlı saldırı, gece saatlerinde hastanenin acil servis girişinde meydana geldi. Henüz kimliği belirlenemeyen şahıslar, bilinmeyen bir nedenle hastaneye ateş açtı. "Saldırının gerçekleştiği anda acil servis önünde bulunan güvenlik güçleri hemen müdahalede bulundu ancak maalesef iki görevli yaralandı."

YARALILARIN DURUMU NE?

Yaralanan polis ve jandarma görevlileri, acil serviste hemen tedavi altına alındı. İlk müdahalenin ardından, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi. "Yaralıların sağlık durumları yakından izleniyor."

SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİRENLERİN KİMLİĞİ ARAŞTIRILIYOR

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesi için geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. "Güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda saldırganların kimliklerinin tespit edilmesi için çalışmalar sürdürülüyor."

HASTANEDE ALINAN ÖNLEMLER ARTIRILDI

Saldırı sonrası, Kahta Devlet Hastanesi'nde güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. Hastane çevresinde polis ve jandarma ekipleri devriye gezmeye başladı. "Hastane yönetimi, güvenlik açıklarının kapatılması için ek önlemler alınacağını açıkladı."

OLAY YERİNDE GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATILDI

Saldırının ardından, Kahta ilçesinde geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. "Güvenlik güçleri, saldırganların yakalanması için operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor."

SON VİDEO HABER

Benfica, Kerem ve Orkun'un golleriyle kazandı

Haber Ara