Dolar

33,9956

Euro

38,0502

Altın

2.829,91

Bist

9.975,61

Dilan Çıtak’ın uçak krizi: Kabin memuruna ve polise saldırdı

Dilan Çıtak, uçakta kabin memuru ve polisle yaşadığı tartışmaların ardından sosyal medyada yaptığı açıklamada yaptıklarından pişmanlık duymadığını belirtti. THY, Çıtak'ı kara listeye aldı.

9 Saat Önce Güncellendi

2024-09-19 12:43:35

Dilan Çıtak’ın uçak krizi: Kabin memuruna ve polise saldırdı

Şarkıcı Dilan Çıtak, Bodrum-İstanbul seferindeki Türk Hava Yolları uçağında kabin memuru ile yaşadığı tartışmanın ardından polisle de gergin bir karşılaşma yaşadı. Çıtak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yaşanan olaylar nedeniyle pişmanlık duymadığını belirtti.

KABİN MEMURUNA SALDIRDI
Dilan Çıtak, uçakta kedisi için kendisini uyaran kabin memuruna saldırdı ve “Beni delirtme. Sen kuralları hatırlatmadın. Gözündeki lensleri oydurtma bana. Sen bana bağırdın. Sen kimsin ya?” diyerek tepki gösterdi. Bu davranışı sonrası, kabin memurları Çıtak'tan şikayetçi oldu.

POLİSİ TEHDİT ETTİ
Olayın ardından uçağın pilotu, polisin çağrılmasını sağladı. Çıtak, pistte havalimanı polislerine “Böyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin. Bak, seni burada yerler koçum. Ne olacak, ne olacağını sanıyorsun delikanlı” sözleriyle tehditte bulundu.

THY'DEN KARAR
Türk Hava Yolları, Dilan Çıtak'ı kara listeye aldığını açıkladı. Çıtak ise sosyal medya hesabında açıklama yaparak, “Yaptığımdan asla utanmıyorum. Ben uyuşturucu kullanmadım, alkol almadım, uçağı gasp etmedim, hırsızlık yapmadım, bu ülkeyi dolandırmadım” ifadelerini kullandı.

TATLISES SOYADI TARTIŞMASI
Dilan Çıtak, geçtiğimiz aylarda babası İbrahim Tatlıses tarafından gördüğünü öne sürdüğü psikolojik şiddet ve mobbing nedeniyle "Tatlıses" soyadını sosyal medya hesabından kaldırdı.

SON VİDEO HABER

İsrail askerleri Filistinlinin cenazesini tekmeleyerek çatıdan attı

Haber Ara