Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

Dilan Polat’tan maddi durumu hakkında dikkat çeken açıklama

Dilan Polat, cezaevinden çıktıktan sonra katıldığı bir canlı yayında takipçisinden gelen 'arabanız yok mu?' sorusuna sert tepki gösterdi.

4 Saat Önce Güncellendi

2024-09-21 07:28:09

Dilan Polat’tan maddi durumu hakkında dikkat çeken açıklama

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, kara para aklama suçlamasıyla yargılandığı davada tahliye edildikten sonra yaptığı ilk canlı yayında takipçilerinden gelen bir soru üzerine sinirlendi. "Arabanız yok mu?" sorusuna sert tepki gösteren Polat, eşinin arkadaşından ödünç aldıkları arabayı kullandıklarını belirtti. Polat, "Mal, mülk her şey Allah'ındır" diyerek, yaşamındaki maddi durum hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

CEZAEVİ SÜRECİNDEN SONRA İLK YAYIN

Dilan Polat, cezaevinde geçirdiği 10 aylık sürecin ardından sosyal medya paylaşımlarına geri dönmüştü. Ancak takipçisinin sorduğu "Arabanız yok mu?" sorusu, Polat'ın tepkisini çekti. Sert bir dille yanıt veren Polat, "Arabamız yok, eşimin arkadaşının arabasını kullanıyoruz" ifadelerini kullandı. Mal varlığına dair yorum yaparken, “Mal, mülk her şey Allah'ındır” diyerek duygusal bir vurgu yaptı.

TAKİPÇİ YORUMLARINDAN RAHATSIZ

Polat, Instagram hesabına gelen olumsuz yorumlardan rahatsız olduğunu ve artık sosyal medya hesabını gizleyeceğini söyledi. 700 bine yakın takipçisi olan Polat, kötü niyetli yorumlardan sıkıldığını ve huzurunu korumak amacıyla böyle bir adım attığını dile getirdi.

"SEKİZ İLAÇ KULLANIYORUM"

Cezaevinde verdiği kilolarla da gündeme gelen Dilan Polat, sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini ve her gün sekiz ilaç kullandığını belirtti. Cezaevi sürecinde yaşadığı sıkıntıları anlatan Polat, "46 kiloya kadar düştüm, çok zor bir dönemdi" diyerek hayatının ne denli zorlaştığını anlattı.

Haber Ara