Dolar

34,0574

Euro

38,0394

Altın

2.814,90

Bist

9.774,49

Dilipak'tan Narin'in ailesine çağrı!

Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşe yazısında Narin Güran’ın ailesine, aşiretine ve köy halkına yönelik önemli bir çağrıda bulundu.

2 Gün Önce Güncellendi

2024-09-17 15:58:38

Dilipak'tan Narin'in ailesine çağrı!

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeni, 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde bulundu. Kayıp vakasıyla ilgili soruşturma devam ederken, adaletin sağlanması için geniş bir kamuoyu desteği oluştu.

Gazeteci Abdurrahman Dilipak, köşe yazısında, Narin Güran'ın ailesine, aşiretine ve köy halkına önemli bir çağrıda bulundu. Olayı aydınlatmak için tanık olan ya da bilgi sahibi kişilerin sorumluluklarını yerine getirmeleri gerektiğini vurguladı ve şu ifadeleri kullandı:

"Güran ailesine, olaya tanık olan akraba, komşuları, bilgi sahibi olan herkese davetimdir. Gelin tevbe edin. Ve yaşadığınız zamana, olaylara ve kişilere karşı adil şahidler olun. Allah'tan korkun. Değilse, bu işe doğrudan ve/veya dolaylı olarak bulaşmış, ya da işin hakikati konusunda bilgi sahibi olup da susanlar, din gününde hepsi tek tek ve topluca yargılanacak ve aynı cinayetin failleri olarak cehenneme sürüklenecekler."

Dilipak, "Bu çağrının sadece Güran ailesine değil, aynı zamanda diğer ailelere de yönelik olduğunu" belirtti. Olayla ilgili tüm tarafları sorumluluk almaya davet etti.

SON VİDEO HABER

Yakılarak öldürülen Afgan madenci davasında yeni gelişme

Haber Ara