Dolar

34,1146

Euro

38,1250

Altın

2.876,71

Bist

9.900,25

Disney'e daha önce abone olanlara da zam yapıldı mı? 2023

Disney Plus aylık ve yıllık abone ücretlerine yüzde 100'e yakın zam yapma kararı aldı. Diney+'a üye olmak isteyenleri şaşırtan zam haberinin ardından Disney'e daha önce abone olanlara da zam yapıldı mı? 2023 Disney Plus'a üye olanlara zam geldi mi? soruları gündeme geldi. Beklenen açıklama ise çok geçmeden geldi.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-12-08 13:03:05

Disney'e daha önce abone olanlara da zam yapıldı mı? 2023

Türkiye'nin en çok aboneye sahip online film ve dizi platformlarından biri olan Disney Plus üyelik ücretlerine büyük bir zam yaptı. Disney+'a üye olmak isteyenler zam karşısında neye uğradığını şalırdı. Disney'in zam yapacağı bekleniyordu ancak zam oranının yüzde 40-50 arasında olması bekleniyordu. Disney'in açıkladığı fiyatlara göre Disney Plus'a yüzde 100'e yakın bir zam geldi.

Disney Plus ücreti ne kadar oldu? 2023

Disney Plus abonesi olmak isteyenleri bir kez daha düşünmeye sevk edecek büyük zam duyuruldu. Disney Plus gelen sos zamla birlikte aylık abonelikte 64,99 TL, yıllık abonelikte ise tam 649,90 TL oldu. 12 Auylık abonelik yaptıranlar 10 aylık ücret ödemiş oluyor. Disney Plus'ın daha önceki fiyatı ise aylık 34,99 TL, yıllık 349,90 TL'ydi. Gelen zammın yüzde 100'e yakın olması herkesi şaşırttı.

Disney'e daha önce abone olanlara da zam yapıldı mı?

Disney+'tan gelen açıklama platforma daha önce abone olanları sevindirdi. Açıklamada "Yalnızca 8 Aralık 2022 tarihinden itibaren üye olacak kullanıcılar için geçerlidir. Bu tarihten önce kaydolan üyeler mevcut planlarını iptal etmedikleri veya mevcut planlarında değişiklik yapmadıkları sürece faturalarında herhangi bir değişiklikle karşılaşmayacaktır."

Disney+'ta hangi dizi ve filmler var?

Dünyanın en iyi hikaye anlatıcılarından binlerce film, belgesel, dizi, animasyon, kısa içerik ve her ay eklenen yeni içeriklerle Disney+'ta her zaman izlemek için bir şey bulacaksın.

Disney'den “Cruella” ve “Enkanto” gibi gişe rekorları kıran, en yeni canlı aksiyon ve animasyon filmleri

Pixar'ın dahi yaratıcılarından, her yaştan izleyici için “Luka” ve “Soul” gibi iç ısıtan hikayeler

Marvel Studios'dan mutlaka görülmesi gereken “Loki”, “Hawkeye” ve “WandaVision” gibi orijinal içerikler

“Obi-Wan Kenobi” ve “The Mandalorian” gibi çok çok uzak bir galaksiden destansı hikayeler

Korkusuz National Geographic kaşifleri eşliğinde aydınlatıcı belgeseller

Herkesin konuştuğu “The Dropout”, “How I Met Your Father” gibi orijinal içerikler ve bir solukta yeniden izlenebilecek “How I Met Your Mother” ve “The Walking Dead” gibi dünyaca ünlü fenomen diziler.

Disney+ üyelik ücreti 2023 | Disney aylık ve yıllık üyelik ücretine zam mı geldi, ne kadar oldu?
SON VİDEO HABER

Selçuk Bayraktar'dan Lübnan açıklaması

Haber Ara