Dolar

34,0489

Euro

37,9155

Altın

2.823,20

Bist

9.753,52

Ensarioğlu: “Narin, Görmemesi Gereken Bir Şeyi Gördü!”

Galip Ensarioğlu, Narin Güran’ın öldürülme sebebi olarak ‘görmemesi gereken bir şeyi’ gördüğünü iddia etti. Ayrıca Ensarioğlu, DEM Partililer’in siyasi kazanç için kendisine iftira attığını söyledi.

6 Gün Önce Güncellendi

2024-09-11 07:17:21

Ensarioğlu: “Narin, Görmemesi Gereken Bir Şeyi Gördü!”

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Narin Güran cinayetiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ensarioğlu, “Narin'in eve ulaştığını gösteren işaretler var. Amcası Salim Güran'ın, Narin'in ‘görmemesi gereken bir şeyi' gördüğü için cinayeti işlemiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor” dedi. Ayrıca DEM Partililer'in, aileden AK Parti aleyhine söz alamayınca kendilerine ‘Hizbullahçı' ithamında bulunduğunu belirtti.

"NARİN'İN GÖRMEMESİ GEREKEN BİR ŞEYİ GÖRDÜĞÜ DÜŞÜNÜLÜYOR"

Galip Ensarioğlu, Narin Güran'ın kaybolmadan önce eve ulaştığını düşündüren detaylara dikkat çekti. “Tülbentin evde bulunması bunu doğruluyor” diyen Ensarioğlu, köydeki gençlerin davetiye dağıtmak için köyden ayrıldığı günün, olayla bağlantılı olabileceğine işaret etti. Narin'in, o gün amcası Salim Güran'ın ‘görmemesi gereken' bir şeyi gördüğü için öldürülmüş olabileceğini ifade etti.

SİYASİ ÇARPITMA İDDİASI

Ensarioğlu, açıklamalarının siyasi kazanç için çarpıtıldığını iddia etti. “DEM Partililer, aileden AK Parti aleyhine söz alamayınca ‘Hizbullahçı' ithamında bulundular. Sözlerimi çarpıttılar” dedi.

Haber Ara