Dolar

34,2863

Euro

37,0253

Altın

3.028,14

Bist

8.908,47

Erzincan'da korkunç kaza: 8 Ölü, 1 yaralı

Erzincan'da meydana gelen iki korkunç kaza sonucunda toplam 8 fert hayatını kaybetti, 1 fert ağır yaralandı. İlk kazada iki otomobil çarpıştı, ikinci kaza ise otomobil ile tır arasında gerçekleşti. Detaylar yürek burkuyor!

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-26 12:03:14

Erzincan'da korkunç kaza: 8 Ölü, 1 yaralı

Erzincan'ın Refahiye ilçesinde meydana gelen iki ayrı kaza sonucunda toplam 8 fert hayatını kaybetti, 1 fert ağır yaralandı. İlk kaza, iki otomobilin çarpışmasıyla gerçekleşti, ardından tır ile otomobilin çarpıştığı ikinci kaza geldi.

İLK KAZADA BEŞ FERT HAYATINI KAYBETTİ

Hanifi A. idaresindeki I7640AT yabancı plakalı otomobil, Erzincan-Refahiye kara yolu Teknecik köyü yakınlarında, Ahmet K.Y. yönetimindeki 46 KY 069 plakalı otomobille çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sürücüler ile otomobillerde bulunan Selvi A, Hüseyin A. ve Doğukan Ş. olay yerinde hayatını kaybetti. Çarpışmanın etkisiyle bir otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi.

İKİNCİ KAZADA ÜÇ FERT DAHA KAYBEDİLDİ

Öte yandan, yine Erzincan'da meydana gelen bir diğer kazada Ahmet Subaşı idaresindeki SG AS 3850 yabancı plakalı otomobil ile Güngör Kahraman yönetimindeki 41 ZB 462 plakalı tır çarpıştı. Bu kazada da 3 fert hayatını kaybetti, 1 fert ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma, sağlık ve İl Afet ve Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi.

Korkunç Kaza Detayları Gündemde!

Kaza haberleri, Erzincan halkında büyük bir üzüntü yarattı. Kazaların meydana geldiği yolların güvenliği ve sürücülerin dikkati konusunda tartışmalar tekrar gündeme geldi. Kazaların neden olduğu kayıplar, toplumda derin bir yaraya yol açtı.

Haber Ara