Dolar

34,2271

Euro

37,2249

Altın

2.994,53

Bist

8.793,61

Fenerbahçe-Konyaspor maçı ertelendi mi, ne zaman oynanacak?

7.7 şiddetindeki deprem sonrası yüzlerce kişi hayatını kaybetti. TFF maçların iptal edildiğini duyurdu. Fenerbahçe - Konyaspor maçı ertelendi mi, ne zaman oynanacak?

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-02-06 14:16:52

Fenerbahçe-Konyaspor maçı ertelendi mi, ne zaman oynanacak?

Türkiye'yi sarsan depremlerin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada ülkedeki tüm ulusal spor organizasyonlarının ikinci bir açıklamaya kadar durdurulduğunu açıkladı. Bu açıklamanın ardından TFF'den beklenen duyuru geldi. TFF açıklamasında Süper Lig başta olmak üzere tüm liglerin ertelendiğini açıkladı. Kasapoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Ülkemizde yapılacak tüm ulusal spor organizasyonları ikinci bir açıklamaya kadar durdurulmuştur. İlgili tüm birimlerimiz AFAD koordinasyonunda teyakkuz halindedir. Aziz milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.

Fenerbahçe- Konyaspor maçı ertelendi mi?

TFF maçların ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı. TFF açıklamasında "Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen deprem sonucu can kayıplarımızın, yaralıların olması ve devam eden arama kurtarma çalışmaları nedeniyle; bugün Spor Toto Süper Lig'de HangiKredi Ümraniyespor-Adana Demirspor, Fenerbahçe-Arabam.com Konyaspor, Bitexen Giresunspor-Yukatel Kayserispor, Spor Toto 1. Lig'de Eyüpspor-Bodrumspor ve TFF 2. Lig'de 8 Şubat Çarşamba günü oynanması planlanan tüm müsabakalar ileri bir tarihe ertelenmiştir." dedi.

Fenerbahçe- Konyaspor maçı ne zaman oynanacak?

Ertelenen maçların önümüzdeki haftalarda oynanması bekleniyor. Ancak takvim henüz açıklanmadı.

Yeni Malatyaspor kalecisi göçük altında

7.7'lik depremde yüzlerce vatandaşımız göçük altında kaldı. Yeni Malatyaspor, kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın da deprem sonrası enkaz altında kaldığı açıkladı. Ayrıca henüz kendisinden haber alınamadığı duyurdu. Türkaslan'ın eşi enkaz altından çıkarılırken, 28 yaşındaki file bekçisi için de kurtarma çalışmaları devam ettiği belirtiliyor.

Hatay Kadın Voleybol takımı oyuncular göçğk altında

Alanya Belediyespor Oyuncusu Eneshan Can, oyuncuların, Cumhuriyet Mahallesi Bostan Sok. No:1 numarada bulunan Antakya Spor Salonu'nda kaldıklarını ve kendilerine ulaşılamadığını belirterek, bilginin paylaşılarak oyunculara ulaşılmasının sağlanması çağrısında bulundu.

Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, oyunculara ulaşılması için gerekli girişimlerde bulundukları söyleyerek, "Yüreğimiz yandı. Enkaz altında kalan vatandaşlarımızın bir an önce çıkarılmasını umut ediyoruz. Sporcularımız da umarım en kısa zamanda ulaşılır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı dilerim." açıklaması yaptı.

SON VİDEO HABER

Erbakan'dan 'savunma fonu' eleştirisi

Haber Ara