Dolar

34,2830

Euro

37,2161

Altın

3.004,37

Bist

8.870,56

FETÖ Elebaşının cenazesi ABD de yapıldı, katılanlar gizlenmek İçin şapka ve maskelere sarıldı

Gülen'in cenazesine katılan FETÖ mensupları, stadyumda yüzlerini gizlemek için şapka, gözlük ve maskelere sarıldı; gizlilik uğruna yapılan uyarılar dikkat çekti.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-25 07:50:31

FETÖ Elebaşının cenazesi ABD de yapıldı, katılanlar gizlenmek İçin şapka ve maskelere sarıldı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ABD'de ölen elebaşı Fetullah Gülen'in cenazesine katılan örgüt mensupları, tören sırasında yüzlerini gizlemek için şapka, gözlük ve maske gibi aksesuarlar kullandı. Cenaze törenine katılacak olanlara, yüzlerini gizleyecek eşyaları yanlarında bulundurmaları tavsiye edildiği öğrenildi.

YÜZLERİ GİZLEMEK İÇİN MASKELER, ŞAPKALAR TAKILDI

20 Ekim'de hayatını kaybeden FETÖ elebaşı Gülen'in cenazesi, New Jersey'deki Skylands Stadium'da gerçekleşti. WhatsApp grupları üzerinden son dakikaya kadar gizli tutulan toplanma yeri, cenazeye katılan örgüt mensuplarının şapka ve maskelerle yüzlerini kapatmaları gerektiği uyarıları eşliğinde paylaşıldı.

"MASKE, ŞAPKA, GÖZLÜK TAKIN" UYARISI

Örgütün cenaze öncesinde yaptığı bilgilendirmelerde, törene katılacak fertlere “Maske, şapka ve gözlük takın. TR basını olacak. Güvenlik olacak. QR kodu ile stadyuma giriş yapılacak.” ifadeleri yer aldı. Basın mensuplarını gören FETÖ mensuplarının, kendilerini gizlemek için yüzlerini elleriyle saklamaya çalışmaları dikkat çekti.

STADYUMDA YOĞUN GİZLİLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Öğle saatlerinde Skylands Stadium'a gelen örgüt mensupları, özellikle basının varlığından dolayı yüzlerini gizleme çabası içine girdi. Kimi üyeler, gözlük ve şapka takarak kimliklerini gizlemeye çalışırken, sarı yelekli bazı fertlerin yüzlerini elleriyle kapatmaları gözlerden kaçmadı.

SON VİDEO HABER

Basit deneyle zeytinyağının sahte olduğunu hemen anlayın

Haber Ara