Dolar

34,0706

Euro

38,0571

Altın

2.834,27

Bist

9.975,61

Haluk Levent'in kuzeni Güven Dönbak hayatını kaybetti!

7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerden etkilenen afetzedeler için yardım kampanyası düzenleyen Haluk Levent de depremde yeğenini kaybettiğini açıkladı.

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-02-07 18:23:06

Haluk Levent'in kuzeni Güven Dönbak hayatını kaybetti!

Son yüzyılın en şiddetli depremleri olarak gösterilen 7.7 ve 7.6'lık depermlerle sarsılan 10 ilimizde ne yazık ki binlerce kişi hayatını kaybetti. On binlerce kişinin de yaralı olarak kurtulduğu kentlerde binlerce bina da yerle bir oldu. Depremde afetzedeler için yardım kampanyaları düzenleyen AHBAP derneği kurucusu Haluk Levet kuzeninin de depremde hayatını kaybettiğini açıkladı. Kimdir? Haluk Levent'in kuzeni Güven Dönbak hayatını kaybetti!

Haluk Levent Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda küçük kuzeni Güven Dönbak'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Levent açıklamasında "Ahh ya ahh! Küçük kuzenim Güven Dönbak enkaz altında kaldı. Kurtarılamadı" dedi.

_Haluk_Leventin_kuzeni_Güven_Dönbak

Enkaz altında kalanlar için de açıklama yapan Levent "Haydi, uyu' demek kolay. Yanıbaşımda yardım edemediğim göz göre göre ölümü bekleyen çocuklar var, anneler-babalar var. Olmuyor işte, uyuyamıyorsun. İnsan ne olmak ister? Hiç kepçe olmak ister mi? Şu an olsam keşke... Tek tek enkazların üzerini açsam..." demişti. Depremde son durum

6 Şubat'ta saat 04.17'de Türkiye tarihindeki en büyük depremlerden biri ile sarsldı. Depremin şiddeti 7.7 olarak açıklandı. 10 ili vuran depremde can kabı ne yazık ki sürekli artıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan son açıklamasında "3 bin 549 vefatımız, 22 bin 168 yaralımız var. En büyük tesellimiz şu ana kadar 8 binin üzerinde vatandaşımızın enkaz altından sağ olarak kurtarılmış olmasıdır." dedi.

SON VİDEO HABER

Benfica, Kerem ve Orkun'un golleriyle kazandı

Haber Ara