Dolar

34,2271

Euro

37,2249

Altın

2.994,53

Bist

8.793,61

Hatayspor'lu futbolcular enkazdan kurtarıldı | Hangi oyuncular enkaz altında?

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7'lik deprem futbolcuları da hazırlıksız yakaladı. Hangi oyuncular enkaz altında? Hatayspor'lu futbolcular kurtarıldı mı?

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-02-06 14:45:12

Hatayspor'lu futbolcular enkazdan kurtarıldı | Hangi oyuncular enkaz altında?

6 Şubat'ta sabaha karşı Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkez üssü olan şiddetli bir deprem tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Büyük bir doğal afet yaşayan ülkemizde yüzlerce kişi hayatını kaybetti binlerce bina da yıkıldı. Depremin ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan 7,7 büyüklüğündeki depreme dair son bilgileri paylaştı. Eroğan AFAD Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada 912 kişinin yaşamını yitirdiğini, 5 bin 385 kişinin yaralandığını duyurdu. Depremin şiddetli hissedildiği Hatay'da da pek çok bina yerle bir oldu.

Hatayspor'lu futbolcular enkazdan kurtarıldı

Hatay'da göçen binalarda Hataysporlu futbolcuların da kaldığı açıklandı. Alınan bilgilere göre Hataysporlu oyunculardan Burak Öksüz enkazdan Kerim Alıcı'nın da kendi imkanlarıyla enkazdan çıktığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ayrıca Bertuğ Yıldırım ve Onur Ergün'ün de iyi olduğu ifade edildi. Burak Öksüz, Bertuğ Yıldırım, Kerim Alıcı, Onur Ergün ve Christian Atsu ile birlikte teknik heyetten dört isme ulaşılamamıştı.

Futbolcular kurtarıldı mı?

Arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Hatayspor'un futbolcularından Christian Atsu, Onur Ergün, Sportif Direktör Taner Savut ve kulüp tercümanı Emre Aslan'a henüz ulaşılamadığı belirtildi.

SON VİDEO HABER

Çorlu'daki özel hastanenin ruhsatı iptal edildi

Haber Ara