Dolar

34,2271

Euro

37,2249

Altın

2.994,53

Bist

8.793,61

Hayalet ekran hırsızları yakalandı: Suç kayıtları şaşırttı

İstanbul'da 'hayalet ekran' hırsızlığı yapan 3 şüpheli, güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık anlarıyla yakalandı. Suç geçmişleri ve hapis cezasıyla aranan bir fertle birlikte, hırsızlık çetesi çökertildi.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-19 09:52:59

Hayalet ekran hırsızları yakalandı: Suç kayıtları şaşırttı

İstanbul'da park halindeki otomobillerden elektronik donanım çalan 3 şüpheli, güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık anlarıyla yakalandı. Şüphelilerin, daha önceki suç kayıtları ve birinin 14 yıl 6 ay hapis cezasıyla arandığı ortaya çıktı.

PARK HALİNDE HIRSIZLIK ALARMI Beşiktaş, Sarıyer, Kağıthane, Eyüpsultan, Bayrampaşa, Sultangazi ve Gaziosmanpaşa'da yaşanan otodan hırsızlık olayları üzerine polis kapsamlı bir soruşturma başlattı. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarında şüphelilerin sahte plaka takılı bir araçla olay yerlerine geldiklerini ve hızla hırsızlıkları gerçekleştirdiklerini tespit etti.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI Polis, görüntüleri inceleyerek şüphelilerin kimliklerini belirledi. Önceki gün düzenlenen operasyonda Fazlı K. (41) ve Ferhat S. (44) çalıntı bir otomobille suçüstü yakalandı. İlgili olayla bağlantılı olarak P.Ç. (46) de gözaltına alındı. Operasyonda, 4 hayalet ekran, 3 NBT ekran, ekran beyinleri ve 2 araç joysticki ele geçirildi.

SUÇ KAYITLARI İLE ŞAŞIRTTILAR Hırsızlık Büro Amirliği'nde sorgulanan şüphelilerden Fazlı K.'nın 44, Ferhat S.'nin 17, P.Ç.'nin ise 113 suç kaydı olduğu belirlendi. Yapılan incelemelerde, şüphelilerin toplamda 33 otodan hırsızlık olayının faili oldukları ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen Ferhat S. ve Fazlı K. tutuklanarak cezaevine gönderildi, P.Ç. ise serbest bırakıldı.

SON VİDEO HABER

Çorlu'daki özel hastanenin ruhsatı iptal edildi

Haber Ara