Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

Hiranur Vakfı internet sitesi kapatıldı mı?

Hiranur Vakfı internet sitesi kapatıldı mı? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı. Yusuf Ziya Gümüşel'in kurucusu olduğu Hiranur Vakfı'na ait Sancaktepe'de bulunan bir bina İBB ekipleri tarafından mühürlendi. Henüz iskanı alınmadığı iddialarıyla mühürlenen yapının kaçak olduğu iddia edildi. Mühürleme işleminin ardından kaçak yapının yıkımı için ruhsat sahibine süre verileceği belirtildi. Ayrıca Hiranur Vakfı'nın internet sitesinin kapatılması da kafaları karıştırdı.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-12-09 09:40:02

Hiranur Vakfı internet sitesi kapatıldı mı?

Yusuf Ziya Gümüşel'in kurucusu ve onursal başkanı olduğu Hiranur Vakfı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Basında yer alan iddiaların ardından İBB, Hiranur Vakfı binasının bir kısmını mühürledi. Yapının kaçak olduğu iddiasıyla mühürlendiği belirtildi. Son yaşanan gelişmede ise Hiranur Vakfı'nın internet sitesinin kapatıldığı görüldü.

Hiranur Vakfı internet sitesi kapatıldı mı?

İddianamede yer alan ifadeler doğrultusunda Yusuf Ziya Gümüşel hakkında açıldı. Gümüşel yaptığı açıklamada bunun sadece bir iddia olduğu ve bu iddialar üzerinden karalama kamoanyası yapıldığını belirtmişti. Yusuf Ziya Gümüşel'in kurucusu olduğu Hiranur Vakfı bugün internet sitesini kapattı.

Binası mühürlenmşti

Hiranur Vakfı'nın Sancaktepe'de bulunan binası İBB İmar Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçak olduğu iddiasıyla mühürlendi. Sancaktepe Mahallesi, Abdurrahmangazi Mahallesi, 8905 ada, 3 parselde bulunan yapının ruhsatsız kaçak yapı olduğu belirtilerek “Yapı Tatil Tutanağı” tutularak mühürlendi. Mühürleme kararı İBB encümenine gönderilecek, ruhsat sahibine para cezası kesilecek. Kaçak yapının yıkılması için sorumlularına 1 ay süre tanınacak. Bu süre içinde herhangi bir işlem yapılmazsa, kaçak yapı İBB ekipleri tarafından yıkılacak.

Yusuf Ziya Gümüşel kimdir, neyle suçlanıyor?
SON VİDEO HABER

'Gazze Kasabı'nı ekranda gören kadın, televizyonu imha etti!

Haber Ara