Dolar

34,1152

Euro

38,0679

Altın

2.865,60

Bist

9.900,25

Hiranur Vakfı İnternet sitesi neden açılmıyor, kapatıldı mı?

Hiranur Vakfı İnternet sitesi neden açılmıyor, kapatıldı mı? Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’nin iddiaları üzerine başlayan süreçte Yusuf Ziya Gümüşel'in kim olduğu sıkça araştırılmaya başlandı. Gümüşel’in kızı H.K.G. 6 yaşında evlendirildiğini ve kendisinden yaşça büyük şahıs tarafından cinsel istismara maruz kaldığını belirtmişti. Bu gelişmelerin ardından Hiranur Vakfı'nın Sancaktepe'de bulunan binası İBB ekipleri tarafından mühürlenmişti. Son yaşanan gelişmede ise vakfın internet sitesinin kapatıldığı görüldü.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-12-09 09:44:36

Hiranur Vakfı İnternet sitesi neden açılmıyor, kapatıldı mı?

Hiranur Vakfı internet sitesine erişim sağlanamadığı görüldü. Gündemde yer alan iddiaların ardından Hiranur Vakfı basın açıklamasında bulunmuştu.

Hiranur Vakfı İnternet sitesi neden açılmıyor, kapatıldı mı?

Gümüşel'in kurucusu olduğu Hiranur Vakfı ise internet sitesini erişime kapattı. İnternet sitsine giriş yapanlar siteye erişilemediğini gördü. Yaşanan durumun Hiranur Vakfı'nın isteği doğrultusunda olduğu görülüyor. Bakanlık tarafından yada yasal olarak bir kapatma durumu ise söz konusu değil.

Hiranu Vakfı binası kapatıldı mı?

İBB İmar Müdürlüğü ekipleri, mülkiyeti Hiranur Vakfına ait Sancaktepe Mahallesi, Abdurrahmangazi Mahallesi, 8905 ada, 3 parselde bulunan yapıya giderek henüz iskanı alınmadığı halde kullanılmaya başlanan ruhsatsız kaçak yapıyı, “Yapı Tatil Tutanağı” tutarak mühürledi. Mühürleme kararı İBB encümenine gönderilecek, ruhsat sahibine para cezası kesilecek. Kaçak yapının yıkılması için sorumlularına 1 ay süre tanınacak. Bu süre içinde herhangi bir işlem yapılmazsa, kaçak yapı İBB ekipleri tarafından yıkılacak.

Hiranur Vakfı internet sitesi kapatıldı mı?

 

SON VİDEO HABER

Trafikte garip hareketler! Polis araca tırmandı

Haber Ara