Dolar

34,0954

Euro

37,9188

Altın

2.816,14

Bist

9.758,14

İSKİ uyardı! 12 Eylül'de İstanbul'da su kesintisi var! Hangi bölgelerde sular kesilecek?

İstanbul'da su kesintisi olan bölgeleri öğrenmek için İSKİ'nin sorgulama sayfasını kullanarak, kesintilerin ne kadar süreceği ve suyun ne zaman geleceği hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

6 Gün Önce Güncellendi

2024-09-12 08:24:20

İSKİ uyardı! 12 Eylül'de İstanbul'da su kesintisi var! Hangi bölgelerde sular kesilecek?

İSKİ, İstanbul'da yaşanan su kesintilerine dair 12 Eylül 2024 Perşembe günü için Anadolu ve Avrupa Yakası'ndaki ilçelerde yapılacak planlı kesintileri duyurdu. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), kesintilerin detaylarını her gün kendi web sitesinde yayımlayarak, vatandaşlara su kesintisi bilgisi sağlıyor. Aşağıdaki sorgulama sayfası ile İstanbul'da suların ne zaman geleceğini öğrenebilirsiniz.

İSKİ 12 EYLÜL SU KESİNTİSİ DUYURUSU

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 12 Eylül 2024 tarihinde İstanbul'un belirli bölgelerinde su kesintisi yaşanacağını belirtti. Anadolu ve Avrupa Yakası'nda meydana gelecek olan kesintiler İSKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu. Kesintilerin hangi ilçelerde yaşanacağı ve ne kadar süreceğiyle ilgili sorgulama sayfası linki de İSKİ tarafından paylaşıldı.

İSTANBUL'DA SU KESİNTİSİ OLAN İLÇELER HANGİLERİ?

İstanbul'da hangi bölgelerde su kesintisi olacağını öğrenmek isteyen fertler, İSKİ'nin günlük duyurularını takip ederek, kesintinin süresini ve etkilediği mahalleleri sorgulayabiliyorlar. İSKİ, su kesintilerinin başladığı saatleri ve suların ne zaman geleceğini anlık olarak güncelleyerek vatandaşlara cevap sağlıyor.

İSTANBUL SU KESİNTİSİ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

İstanbul'da su kesintisi yaşayan fertler, İSKİ'nin online sorgulama sayfasını ziyaret ederek hangi mahallelerde kesinti olduğunu öğrenebilir. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak kesinti bilgilerine hızlıca ulaşabilirsiniz.

Haber Ara