Dolar

34,2571

Euro

37,2114

Altın

3.004,18

Bist

8.749,08

İstanbul’da dehşet! Beyoğlu’nda anne ve bebeği evlerinde cansız bulundu

Beyoğlu'nda bir apartman dairesinde kötü kokuların ardından Sauda A. ve bebeği ölü bulundu! Olayın sebebi araştırılıyor, soruşturma genişletildi.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-21 07:38:41

İstanbul’da dehşet! Beyoğlu’nda anne ve bebeği evlerinde cansız bulundu

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi, Bülbül Mahallesi'nde korkunç bir olay yaşandı. Apartmandan gelen kötü koku üzerine yapılan ihbarla eve giren ekipler, Afrika uyruklu Sauda A. ve 1 yaşındaki bebeğini ölü olarak buldu. Ölüm nedenleri araştırılıyor.

ANNE VE BEBEĞİ HAREKETSİZ HALDE BULUNDU

Olay, Beyoğlu Bülbül Mahallesi Büyük Kırlangıç Sokak'ta bulunan bir apartmanın 1. katında meydana geldi. Apartmandan gelen kötü kokudan rahatsız olan komşular, kapıyı çaldıklarında içeriden hiçbir cevap alamayınca polise haber verdiler. İhbarın ardından olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, Afrika uyruklu Sauda A. ve 1 yaşındaki bebeğini hareketsiz halde buldu.

SAĞLIK EKİPLERİ HAYATINI KAYBETTİKLERİNİ BELİRTTİ

İçeriye giren sağlık ekipleri, anne ve bebeğin yaşam belirtisi göstermediğini belirtti. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerin ardından anne ve bebeğin cansız bedenleri, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

KOKUNUN KAYNAĞI İÇİN ÖLÇÜMLER YAPILDI

Olayın ardından gelen kötü koku sebebiyle, AFAD ekipleri bölgede bir dizi ölçüm yaptı. Yapılan bu ölçümlerde herhangi bir zehirli gaz veya çevresel olumsuzluk tespit edilmedi. Kötü kokunun kaynağı henüz belirlenemedi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayın aydınlatılması için birçok ihtimal üzerinde durulurken, annenin ve bebeğin ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi için adli süreç devam ediyor.

Haber Ara