Dolar

34,1119

Euro

38,1122

Altın

2.862,75

Bist

9.964,94

İstanbul trafiği yine durma noktasında: İBB verileri şok etti

İstanbul’da sabah trafiği durma noktasına geldi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişlerinde ciddi yoğunluk oluşurken, İBB verilerine göre trafik yoğunluğu yüzde 54'e ulaştı.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-09-20 09:56:04

İstanbul trafiği yine durma noktasında: İBB verileri şok etti

İstanbul'da haftanın son mesai gününde, sabah saatlerinde işe ve okula gitmek için yola çıkanların oluşturduğu yoğunluk nedeniyle trafik bazı bölgelerde durma noktasına geldi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve D-100 Kara Yolu gibi ana arterlerde yoğunluk yaşandı. İBB Trafik Haritası verilerine göre şehir genelinde trafik yoğunluğu yüzde 54 olarak ölçüldü.

AVRUPA YAKASI'NDA YOĞUNLUK ARTTI

Sabah saatlerinde D-100 Kara Yolu üzerinde Haliç Köprüsü girişinde Ankara yönüne doğru trafik yoğunlaştı. Okmeydanı ile Mecidiyeköy arasında ise trafik akıcı seyretti. Ayrıca TEM Otoyolu Bağcılar mevkii Edirne yönünde de araç yoğunluğu arttı.

ANADOLU YAKASI'NDA KİLİTLENME

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişlerinde ciddi yoğunluk yaşanırken, Altunizade mevkiinde araçlar yavaş ilerledi. D-100 Kara Yolu Bostancı-Kadıköy yönünde yoğun trafik görüldü. TEM Otoyolu'nda ise Sancaktepe'den Ataşehir'e kadar trafik yoğun seyretti.

TOPLU TAŞIMADA YOĞUNLUK

İşe ve okula gitmek için sabah saatlerinde evden çıkan vatandaşlar, bazı toplu taşıma duraklarında, metrobüs ve metro aktarma merkezlerinde yoğun kalabalıklara neden oldu.

YOĞUNLUK YÜZDE 54'E ULAŞTI

İBB Cep Trafik Haritası verilerine göre, sabah saatlerinde şehir genelindeki trafik yoğunluğu yüzde 54 olarak ölçüldü. Avrupa Yakası'nda bu oran yüzde 51, Anadolu Yakası'nda ise yüzde 62'ye ulaştı.

Haber Ara