Dolar

34,2102

Euro

37,5405

Altın

2.879,41

Bist

9.136,57

İstanbul’un göbeğinde sopalı ve dubalı kavga

İstanbul’da sokak ortasında çıkan sopalı, şişeli kavgalar büyük korku yarattı! Gaziosmanpaşa’da tokatla başlayan kavga büyüdü, Sultangazi’de ise gece yarısı çıkan kavgaya polis müdahale etti.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-10 11:02:29

İstanbul’un göbeğinde sopalı ve dubalı kavga

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ve Sultangazi ilçelerinde çıkan kavgalar çevrede büyük korku yarattı. İki ayrı noktada gerçekleşen olaylarda sopalar, dubalar ve şişeler kullanıldı. Polis, müdahale ederek kavgaları güçlükle sonlandırabildi.

İstanbul'un Göbeğinde Sopalı Kavga!

Gaziosmanpaşa'da dükkân sahipleriyle vatandaşlar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Tekme ve yumruklarla birbirlerine saldıran taraflar, çevredekilerin ayırma çabalarına rağmen durdurulamadı. Kavgayı ayırmaya çalışan bir kişi, taraflardan birine tokat atınca, gerilim yeniden tırmandı. Olay anı vatandaşların cep telefonlarıyla kaydedildi.

SULTANGAZİ'DE GECE YARISI GERİLİM TIRMANDI

İkinci olay Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi'nde yaşandı. Gece saatlerinde cadde ortasında iki grup arasında başlayan tartışma, kısa sürede sopalı, dubalı ve şişeli kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşlar olaya müdahale etmeye çalıştıysa da başarılı olamadı. Polisin gelmesiyle kavga güçlükle sonlandırıldı. Bu olay da cep telefonu kameralarına yansıdı.

SON VİDEO HABER

Özel halk otobüsünde bıçaklı saldırıda öldürüldü

Haber Ara