Dolar

34,1893

Euro

37,5293

Altın

2.890,64

Bist

8.964,10

İzmir otobüsler 24 Kasım'da ücretsiz mi? Öğretmenler Gününde ESHOT otobüsler bedava mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklama ile İETT seferlerinin öğretmenler gününde ücretsiz olacağını açıklamıştı. İzmir'de yaşayan öğretmenler İzmir otobüsler 24 Kasım'da ücretsiz mi? Öğretmenler Gününde ESHOT otobüsler bedava mı?' sorusuna yanıt arıyor. 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle İzmir'de öğretmenlere özel etkinlikler düzenlenecek. Ancak İzmir ESHOT 24 Kasım'da normal ücret tarifesi üzerinden hizmet vermesi bekleniyor.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-11-23 12:38:49

İzmir otobüsler 24 Kasım'da ücretsiz mi? Öğretmenler Gününde ESHOT otobüsler bedava mı?

Pek çok ilimizde 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel etkinlikler planlandı. Yerel yönetmler eliyle yapılan etkinliklerde öğretmenler için yemekli geceler düzenleniyor ve öğretmenlerin onure edilmesi sağlanıyor. İzmir'de de çeşitli etkinlikler yapılacak. İBB öğretmeler günü nedeniyle toplu taşımanın ücretsiz olacağını açıklamasının ardından İzmir otobüsler 24 Kasım'da ücretsiz mi? Öğretmenler Gününde ESHOT otobüsler bedava mı? soruları son zamanlarda İzmir'de yaşayan binlerce öğretmen tarafından araştırılıyor.

İzmir otobüsler 24 Kasım'da ücretsiz mi?

24 Kasım Öğretmenler Gününde ulaşım normal ücret tarifesi üzerinden devam edecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi 24 Kasım'da ulaşımın ücretsiz olacağına dair henüz bir açıklamada bulunmadı.

Öğretmenler Gününde ESHOT otobüsler bedava mı?

İzmir 24 Kasım tarihinde otobüslerin normal ücret tarifesinden hizmet vermesi bekleniyor. ESHOT seferlerinin bedava olup olmayacağına dair resmi kurumlardan henüz bir duyuru gelmedi.

İstanbul'da otobüsler 24 Kasım'da bedava mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öğretmenleri sevindirecek açıklamasını yaptı. 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle kentte İETT toplu taşıma sisteminin öğretmenlere ücretsiz olacağı açıklandı. İBB'den yapılan açıklamada "İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü birbirinden farklı kampanyalarla kutluyor. Bu kapsamda; İstanbulkart Mobil'de Dijital Öğretmen Kart tanımlı olan öğretmenler, tüm gün ücretsiz seyahat edebilecek. BELBİM A.Ş.'nin kampanyası ile öğretmenler 24 Kasım'da tüm gün ücretsiz seyahat edebilecek. İstanbulkart Mobil'de Dijital Öğretmen Kart tanımlı olan öğretmenler, 24 Kasım tarihinde Marmaray, metro, metrobüs, otobüs ve şehir hatlarında QR kodla ödeme yaptıkları takdirde, geçiş ücretleri Dijital Öğretmen Kartlarına iade olacak. Öğretmenler gün içinde ne kadar geçiş yaparsa yapsın, ücretsiz geçişte herhangi bir limit söz konusu olmayacak." denildi.

Öğretmenler Günü nedir?

Öğretmenler Günü, öğretmenlik mesleğini icra eden kimseleri onurlandırmak için çeşitli etkinliklerin düzenlendiği bir kutlama günüdür.

Türkiye'de her yıl 24 Kasım günü Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Mustafa Kemal Atatürk'ün başöğretmen olduğu 24 Kasım günü, Öğretmenler Günü olarak ilan edilmiştir.

Öğretmenler günü tarihleri ülkeden ülkeye değişiklik gösterir.

İstanbul'da 24 Kasım öğretmenler gününde otobüsler ücretsiz mi? İETT otobüs, metro, metrobüs bedava mı?

Haber Ara