Dolar

34,2525

Euro

37,5827

Altın

2.920,61

Bist

9.102,98

Kağıthane’de Çekiçli Saldırı! Trafikte Husumet Dehşeti

Kağıthane’deki saldırıda, husumetli kişiler trafikte aracı durdurup çekiç ve sopalarla sürücüye saldırdı, ardından aracın camlarını paramparça etti. Polis müdahalesiyle şüpheliler gözaltına alındı.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-07 09:53:14

Kağıthane’de Çekiçli Saldırı! Trafikte Husumet Dehşeti

Kağıthane'de yaşanan korkunç olayda, trafikte seyreden bir akü ustası, aynı sanayi sitesinde çalışan husumetli kişiler tarafından çekiç ve sopalarla saldırıya uğradı. Saldırganlar, önce sürücüyü dövdü, ardından aracın camlarını parçaladı. Polis ekipleri, olay yerine gelerek şüphelileri gözaltına aldı.

SALDIRI ANLARI CEP TELEFONU KAMERASINDA

Olay, Merkez Mahallesi'nde dün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Trafikte seyreden bir akü ustasının aracı, husumetlileri tarafından durduruldu. Saldırganlar, araçtan inerek sürücüyü darp etmeye başladı. Ardından çekiç ve sopalarla hem sürücüye hem de aracına zarar verdiler.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Saldırganlar, aracın camlarını çekiçle kırarken, çevredekiler müdahale etmeye çalıştı. Ancak saldırı, polisin müdahalesiyle son buldu. Şüpheliler, olay yerine gelen ekipler tarafından gözaltına alındı.

AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

Saldırıya uğrayan fert, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Yaşanan dehşet anları ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Geçtiğimiz ay da aynı kişiye benzer bir saldırı düzenlendiği öğrenildi.

SON VİDEO HABER

Ankara'nın göbeğinde 'hilafet' sloganları

Haber Ara